Fotbal. Liga a V-a – “Se ascut sabiile” chiar daca au trecut doar 2 etape


Intră acum și în grupul de

Echipele care se vor în Liga a IV-a au început tare noul sezon competitional, 2007-2008. În meciurile disputate în acest weekend în cele doua serii nu s-a înregistrat decât un singur rezultat de egalitate, în partida Forestierul Frumosu – CSM Raraul II , scor 2-2, dovada ca formatiile lupta pentru punctele puse în joc, nefiind dispuse sa piarda chiar din startul sezonului.
În Seria I au fost nu mai putin de 4 partide în care una dintre formatii a marcat 6 goluri. La fel s-a întâmplat si în Seria a II-a unde Bradul Vama si Inter Capu Câmpului au dispus cu 6-0 pe teren propriu. În cele 15 partide disputate gazdele au triumfat în 12 dintre acestea. Mai mult în Seria a II-a, CSM Raraul II Câmpulung Moldovenesc a fost singura formatie care a câstigat un punct pe teren strain. A fost o etapa în care s-au marcat 81 de goluri, 56 gazdele si 25 oaspetii.

Seria I

Locomotiva Dornesti – Nord Bucovina Fratautii Noi 6 – 0 (2 – 0)
Partida s-ar fi vrut un derbi tinând cont ca anul trecut ambele echipe au participat în play-off-ul pentru promovarea în Liga a IV-a. Gazdele au „maturat” echipa adversa si se anunta înca de pe acum una dintre peretendele la accederea în esalonul superior.
Au evoluat formatiile:
Locomotiva: Florescu – N. Maximiuc, Grigoras, Rusu, Sved, Jacota, Cernoschi, A. Gafencu, Coaroama, Milievici, I. Gafencu. Au mai intrat: Coca, Gh. Maximiuc, Solovastru.
Nord Bucovina: Marocico – Fraseniuc, Moisuc, Badelita, Costeniuc, A. Cârdei, Cornea, Boboc, Plesca, Bucevschi, Bocancea. Au mai intrat: Isopescu, Jacota, D. Isopescu.
Golurile au fost marcate de Sved (2, 71), Rusu (8)
, Maximiuc (80), Cernoschi (83) si Jacota (68).

Releul Mihoveni – FC Marginea  6 – 1 (3 – 1)
Victorie fara probleme a echipei Releul care în momentul în care a condus cu 3-1 s-a relaxat dar si asa a reusit sa mai înscrie în partea a doua înca 3 goluri administrând oaspetilor de la Marginea, o echipa nou venita în Liga a V-a, o înfrângere severa.
Au jucat echipele:
Releul: Andrian – Adamovici, Senciuc, Goras, Bucaciuc, Friedel, Ionita, Poroch, Chis, Hrebenciuc, Andreiciuc. Au mai intrat: Tudoreanu, Tipa, Cojoc si Popovici.
FC Marginea: E. Lazar – Maftean, Gh. Lazar, Ursan, Gh. Grigorean, Martinescu, Geoana, S. Olarean, Corci, Benghean, M. Olarean. A mai intrat I. Grigorean.
Golurile au fost marcate de Bucaciuc (12, 32), Poroch (28), Tudoreanu (71), Ionita (79), Andrian (83 – penalti) respectiv M. Olarean (15).

Seria a II-a

Bradul Vama – FC Pojorâta  6 – 0 (2 – 0)
Din echipa care anul trecut se batea pentru un loc în Liga a IV-a a ramas doar o amintire. FC Pojorâta a fost îngenuncheata la Vama de o formatie gazda care si-a regasit cu acest prilej cadenta. Dupa o prima repriza în care Bradul a înscris de doua ori, prima oara chiar în minutul 1, a urmat o repriza secunda în care formatia oaspete a fost umilita. 6-0 si comentariile sunt de prisos!
Au evoluat formatiile:
Bradul: Leopac- Sandu, Beldie, Boinceanu, M. Bercea, D. Bercea, Bradu, Iroftei, Rotaru, Badea, Manole. A mai intrat: Lupuleac.
FC Pojorâta: Moroasan – Boveanu, Simionescu, Rukel, Pazar, Cârloanta, Salahor, Raia, Marfici, Tâmpau, Strajeru. A mai intrat: Prundean.
Golurile au fost marcate de Beldie (1, 62, 84), Boinceanu (37), Sandu (50) si D. Bercea (60)

Avântul Frasin – Plesul Bogdanesti  3 – 1 (2 – 0)
Performantele echipei din Frasin nu se ridica deocamdata la nivelul bazei sportive de care dispun jucatorii de la Avântul. Altadata o echipa de Divizia C, Avântul Frasin se zbate acum în anonimatul Ligii a V-a. Presedintele echipei, Dragos Sahlean, care beneficiaza si de sprijinul primariei locale încearca an de an sa formeze o echipa competitiva pentru a promova. În acest sezon Avântul a început bine, cu un egal la Paltinoasa, una dintre performerele Seriei a II-a iar în runda a doua a dispus cu 3-1 de Plesul. La pauza Avântul a condus cu 2-0 si problema învingatoarei nu s-a pus niciun moment.
Au jucat:
Avântul: Troia – Soroceanu, Gemanari, Dranca, Ilie Corleciuc, Pârcu, C. Drelciuc, Mândrila, Lupascu, Sahlean. Au mai intrat: Flutur, M. Drelciuc, Gabor si Ioan Corleciuc.
Plesul: Stefan – Mihalache, Varvaroi, Patrolea, I. Donisa, Plantos, Asavetei, Achitei, Mitocaru, Nechifor, M.Donisa. Au mai intrat: Dolhici si Florea.
Golurile au fost marcate de Gemanari (19), Soroceanu (30), C. Drelciuc (73) respectiv Lupascu (88 – autogol).


Intră acum și în grupul de