Fotbal. Liga a IV-a – Derbiul etapei se joaca la Gura Humorului


Intră acum și în grupul de

Duminica, 9 septembrie, se vor disputa meciurile etapei a V-a din cadrul campionatului Ligii a IV-a. Capul de afis al etapei îl tine întâlnirea dintre CS Gura Humorului si Juventus II Falticeni, un meci cu arbitri si observatori, pe masura importantei jocului dar meciuri tari vor fi si la Vatra Dornei, Todiresti sau Radauti.

Foresta Moldovita  – Bucovina Badeuti
Gazdele, în foame de puncte, sunt o echipa tânara, aflata în stadiul de omogenizare dar în care evolueaza o serie de jucatori cunoscuti: Capra, Andronic, Zancu sau Ghiorghiasa, vor încerca sa valorifice avantajul propriului teren. Oaspetii sunt recunoscuti ca o echipa experimentata care de multe ori joaca mai bine în deplasare decât acasa pentru ca reuseste sa profite de elanul gazdelor si speculeaza orice greseala a acestora. De remarcat ca, în apararea lui Vichente Popescu va reveni dupa câteva etape de absenta, Vasile Hunceac.

CS Gura Humorului –  CS Juventus II Falticeni
CS Gura Humorului ramâne si în aceasta editie de campionat o echipa valoroasa care se va bate pentru sefia clasamentului. Alaturi de Gafita, Cocar, Ionita sau Neagoe, au venit nume ca D. Negrea, Cainari sau Piticariu, care au crescut valoarea echipei. De partea cealalta, Juventus II este un adversar periculos, care, indiferent de lotul cu care abordeaza meciurile dispune de fotbalisti foarte talentati si bine pregatiti fizic.

Floconstruct Patrauti – CSO Viitorul Liteni
Meci în care, în mod normal, gazdele nu au voie sa rateze victoria mai ales ca dispun de un lot superior oaspetilor si de un antrenor de talia lui Radu Casuba. La oaspeti, în aceasta saptamâna a fost schimbata conducerea administrativa si ar putea aparea schimbari si în plan sportiv. În echipa vor aparea câtiva jucatori tineri care vor da alta fata echipei. Sa vedem daca aceste schimbari vor fi de bun augur pentru echipa din Liteni, care beneficiaza si de o baza sportiva foarte frumoasa.

Bradul Putna – Minerul Iacobeni-Ciocanesti
Meci între doua echipe care practica acelasi stil de joc, de lupta si de ambitie, valorificând din plin calitatile fizice ale jucatorilor. Dupa venirea lui Victor Galusca în postura de antrenor, la echipa din Putna se vede o schimbare în bine a atitudinii jucatorilor atât fata de adversar cât si între ei. La Minerul va urma o perioada în care trebuie sa se „lege” jucatorii reuniti de la doua echipe.

CSM Bucovina Radauti – Rapid CFR Suceava
În alte editii de campionat meciul putea fi socotit un derbi dar la ora actuala, beneficiind de un teren bun de joc, rapidistii ar putea fi „vioara întâi”. Cu o linie de joc de buna calitate, Huluba, Tudoreanu, Spatar, Romaniuc, ceferistii, indiferent daca joaca acasa sau în deplasare, se afla în prim plan.Radautenii alcatuiesc o echipa tehnica  dispusa la un fotbal de calitate, dar se simte nevoia unor îmbunatatiri în lot.

CSM Dorna Vatra Dornei – Unirea Boroaia
Meci echilibrat în care se vor întâlni doua echipe apropiate ca valoare ce au în componenta fotbalisti care au evoluat în anii anteriori în ligile superioare. Va fi un meci deschis oricarui rezultat.

Avântul Todiresti – Cetatea II Suceava-Arbore
Elevii lui Ovidiu Ciobanu, desi întâlnesc un adversar ambitios, nu vor rata ocazia de a-si adauga 3 puncte în clasament. Cetatea II nu va beneficia la acest joc de serviciile lui Tudor Homneac.
 
Zimbrul Siret – Flacara Rosie Udesti
Gazdele, o echipa experimentata, cu Melniciuc, Ciustea, Olaru sau Pârlog în primul „11” pot profita de faptul ca întâlnesc o echipa în formare si vor forta un rezultat pozitiv.
 


Intră acum și în grupul de