Doi bărbați din Suceviţa și Horodnic de Sus au fost trimiși în judecată pentru că au întreținut acte sexuale cu fete de 14 ani


Intră acum și în grupul de

Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi au dispus în cursul acestei luni trimiterea în judecată, în stare de libertate, a doi bărbați pentru săvârşirea infracţiunii de „act sexual cu un minor”, după ce au profitat de naivitatea unor fete de 14 ani.

viol

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi, unul dintre inculpați, Iosif Bondor, domiciliat în comuna Suceviţa, a profitat de o fată de 14 ani, față de care era mai mare cu zece ani. Fapta pentru care este acuzat s-a petrecut în seara zilei de 29 iunie 2013, între cei doi existând o relaţie de prietenie mai veche.

De asemenea, procurorii l-au trimis în judecată și pe Dumitru Marcel Litră, domiciliat în comuna Horodnic de Sus, după ce în perioada 4-12 august 2015 a întreţinut în trei rânduri, la locuinţa sa, raporturi sexuale cu o minoră în vârstă de 14 ani, asigurând-o pe aceasta că relaţia lor este una serioasă şi că va evolua spre căsătorie.

Ambele dosare au fost trimise, spre competentă soluţionare, Judecătoriei Rădăuți.


Intră acum și în grupul de