Biciclistă beată, acroșată de o remorcă pe raza comunei Dorna Candrenilor


Intră acum și în grupul de

O femeie în vârstă de 45 de ani, din comuna Dorna Candrenilor, care se deplasa pe bicicletă, a fost acroșată de remorca unei autoutilitare, ea fiind transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

bicicleta

Potrivit Poliției Județene, accidentul a avut loc marți după-amiază, pe DN 17, pe raza comunei Dorna Candrenilor.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că femeia a efectuat un viraj la stânga pentru a pătrunde pe un drum forestier, fără să se asigure, moment în care a fost acroșată de remorcă. După accident, șoferul a părăsit locul faptei, continuându-și deplasarea către municipiul Vatra Dornei.

„Victima a fost proiectată pe carosabil, suferind leziuni  și a fost transportată la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale”, au informat reprezentanții IPJ Suceava.

Ulterior, polițiștii au reușit să-l identifice pe șoferul autoutilitarei, un bărbat de 35 de ani din județul Botoșani, care le-a declarat că urma să se întoarcă la locul producerii evenimentului.

Cele două persoane implicate în accident au fost testate cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în cazul șoferului și de 0,96 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru victimă.

Polițiștii au deschis un dosar penal ce va fi soluţionat procedural.


Intră acum și în grupul de