Fotbal. Liga a III-a – A doua remiza pe teren propriu


Intră acum și în grupul de

CSM Raraul C-lung – Laminorul Roman    2 – 2
Dupa trei etape CSM Raraul C-lung ramâne fara nicio victorie. Desi au întâlnit un adversar nu tocmai dificil, elevii lui Relu Buliga si Mihai Eremia nu au reusit sa profite de avantajul propriului teren si au înregistrat a doua remiza consecutiva de pe teren propriu, dupa cea reusita în runda inaugurala cu Willy Bacau.
Prima parte a jocului a fost destul de anosta, cele doua formatii fiind preocupate mai mult de posesie decât de a ataca poarta adversa. Cu toate acestea, omul numarul unu al gazdelor, Sandrinio Gherine a fost angajat bine în careul oaspetilor si a reusit sa deschida scorul, dupa un sfert de ora de joc. Bucuria câmpulungenilor nu a durat decât 15 minute, pentru ca Laminorul a restabilit egalitatea pe tabela de marcaj.

Vlaicu a plasat bine cu capul o minge venita dintr-o centrare de pe partea dreapta si Axinte nu a mai putut interveni. Golul primit a turnat plumb în picioarele câmpulungenilor, care, în minutul 39, s-au vazut condusi cu 2-1 prin reusita lui Ferariu. Imediat dupa pauza, Relu Buliga a efectuat primele modificari, introducându-i pe Ilie si Lazar în locul lui Talanca respectiv Ghiviziu. Schimbarile s-au dovedit inspirate si astfel repriza a doua a fost la discretia gazdelor aflate în cautarea golului egalizator. Lazar, Mândrila si Sârbu au trecut de putin pe lânga gol. Egalarea avea sa vina în minutul 70, când Lazar a scapat singur spre poarta romascanilor si nu l-a iertat pe portarul oaspetilor. Golul a adus mai multa încredere fotbalistilor de la Raraul care au atacat în valuri poarta Laminorului, dar golul victoriei a fost asteptat în zadar de cei aproximativ 500 de spectatori prezenti în tribuna. 2-2 un rezultat care amâna câmpulungenilor placerea de a gusta din cupa victoriei.

Deplasare la satelitul Otelului
Otelul II Galati – CSM Raraul C-lung Moldovenesc, marti, ora 17
În etapa a IV-a câmpulungenii se vor deplasa la Galati pentru a înfrunta satelitul Otelului. Niciuna dintre cele doua echipe nu a reusit sa câstige vreun meci în primele trei etape. Antrenorul galatean Petre Grigoras a decis saptamâna trecuta sa ajute „satelitul” cu câtiva jucatori de la prima echipa pentru ca Otelul II sa-si redreseze situatia din clasament. Acest fapt ar putea îngreuna misiunea elevilor lui Relu Buliga aflati înca în cautarea primei victorii. Partida se va disputa pe stadionul „Siderurgistul” din Galati cu începere de la ora 17 si va fi arbitrata de o brigada condusa de Iulian Boharu (Ilfov) ajutat la cele doua margini de Danut Dumitriu din Focsani si Adrian Lupsa (Ilfov).


Intră acum și în grupul de