PNTCD Suceava are organizatie de tineret


Intră acum și în grupul de

Taranistii suceveni îsi pun mari sperante în noua organizatie de tineret a municipiului resedinta de judet si în echipa de aici, aceasta având rolul de catalizator al activitatii partidului în perioada urmatoare. Alegerile de la TCD (Tineretul Crestin-Democrat) Suceava au avut loc, în prezenta a aproximativ 50 de tineri, în majoritate studenti ai Universitatii „Stefan cel Mare”, iar presedinte a fost desemnat Nicolae Nastase, un student în anul I.

Echipa cu care acesta va lucra este formata din Viorica Sarban (prim-vicepresedinte), Alex Amaritei, Dan Oncioiu si Cristi Malocea (vicepresedinti), Narcis Bilic (secretart executiv) si Bianca Gavrilei (secretar general). Noul presedinte a spus, la prima sa conferinta de presa, ca se bazeaza foarte mult pe echipa creata în jurul sau si ca spera ca un plus de valoare sa vina din partea fetelor. „Ne bazam pe domnisoare, în special si asta pentru ca implicarea exponentelor paturii feminine în politica a crescut simtitor”, a explicat Nicolae Nastase.

Din punctul de vedere al noului lider „prin tineret PNTCD va renaste”, motiv pentru care si motiunea cu care el s-a prezentat la alegeri s-a intitulat „Noi ne propunem sa ducem o politica cu tendinta si pasiune în procesul evolutiv al societatii”. Cert este ca seniorii taranisti sunt extrem de încântati de modul în care noua conducere si-a luat în serios atributiile si s-a apucat de treaba.


Intră acum și în grupul de