LIVE: Şedinţă ordinară a Consiliului Judeţean Suceava


Intră acum și în grupul de

Consiliul Judeţean Suceava a votat acordarea titlului de „Cetăţean de Onoare” al judeţului Suceava, Preafericitului Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române.

Cătălin  Nechifor le-a cerut celor din echipa de conducere a Spitalului Judeţean Suceava să ii transmită managerului Vasile Rîmbu să îşi facă temele atunci când mai vine cu proiecte de HCJ ce ţin de Spitalul Judeţean.

Nechifor a fost deranjat de o serie de discuţii ce au fost generate de lipsa argumentelor tehnice şi medicale.

Nechifor:

„Nu vroiam să spun vreodată ce am să spun acum. S-a depăşit o limită a normalităţii. Trebuie însă să fac asta.

Pe 25 octombrie,  aveam toate avizele în vigoare pentru aeroport. Domnule Ilie, pe 22 octombrie, aţi indus opinia publică în eroare cu declaraţiile făcute în conferinţa de presă de la sediul PNL.

E greu cu proiectul acesta al Aeroportului Suceava şi multe din probleme sunt cele venite din perioada de exploatare, din perioada 2010-2012 şi vă cer public să vă daţi demisia din funcţia de consilier judeţean.”

Vasile Ilie, liderul grupului PNL din CJ Suceava:

„La Suceava nu vine nici un pilot cât timp aparatul de aducere automată a aeronavelor la sol nu e montat. Poate e montat între timp, dar eu nu cred asta. Pe 22 când am vorbit, o serie întreagă de autorizaţii nu erau venite. Fiecare cuvânt din ce am spus acolo e doar adevărul.”

Nechifor:

„Eu nu v-am cerut decât un lucru bărbătesc, atât tot. Dacă sunteţi specialist pe termie e foarte bine, dar la avioane nu sunteţi. La aeroport s-a pregătit până pe 25 octombrie terenul ca să montăm ILS  în două zile. E foarte important, dar nu singurul esenţial. Deja lucrează ROMATSA la ILS. Chestiunea cu piloţii e falsă. Eu am fost la aeroport şi s-au văzut avioane aterizând şi decolând.”


Intră acum și în grupul de