Fotbal, Liga a III-a – Lideri! – Cetatea Suceava – Aerostar Bacau 1 – 0


Intră acum și în grupul de

Victoria cu 1-0 în fata echipei Aerostar Bacau mentine Cetatea pe primul loc al clasamentului Seriei I, la egalitate de puncte cu Politehnica Galati, dar cu un golaveraj mai bun al sucevenilor. Jocul galben-albastrilor are culoare si place publicului, lucru care s-a vazut si în meciul de vineri. Singura problema cu care pare sa se confrunte antrenorul Marian Pana este eficacitatea în fata portii. Daca în primele doua etape au marcat 9 goluri, în meciul cu echipa lui Gogu Munteanu, Dicher si compania au ratat din toate situatiile posibile facându-l erou pe portarul Cosa.

Antrenorul oaspetilor a fost exasperat de usurinta cu care sucevenii ajungeau în careul formatiei sale si dupa numai jumatate de ora a facut prima schimbare. De altfel, tehnicianul bacauan a fost cât pe ce sa fie trimis în tribuna de centralul partidei pentru nenumaratele iesiri din spatiul destinat bancii tehnice bacauane.
Cu un Colban într-o forma buna în acest început de sezon, ex botosaneanul fiind si golgheterul echipei dupa trei etape, cu patru goluri marcate, Cetatea pare a fi pe drumul cel bun si, cel putin deocamdata, este favorita certa la promovarea în Liga a II a.

Ceahlaul II Piatra Neamt – Cetatea Suceava, marti, ora 17
Trei victorii din tot atâtea posibile este bilantul galben-albastrilor în acest debut de campionat. Marti, în cadrul etapei a IV-a, una intermediara, elevii lui Marian Pana vor evolua la Roznov, în compania echipei a doua a Ceahlaului. Meciul se anunta unul destul de dificil, dar „cetatenii” pornesc în postura de mari favoriti ai întâlnirii. Ceahlaul II se afla pe locul 5 în clasament si a acumulat patru puncte.
Daca vor continua evolutiile entuziasmante din primele meciuri, sucevenii se pot întoarce cu toate cele trei puncte din deplasarea de marti. Partida va fi arbitrata de Marius Bocaneala din Galati, asistat la cele doua tuse de iesenii Virgil Starica si Sebastian Perju.

Etapa a IV-a (marti, 12 septembrie)

Otelul Galati II – CSM Raraul C-lung Moldovenesc
Leonard Pascani – Politehnica Galati
CS Juventus Falticeni – Poli Iasi II
Laminorul Roman – FCM II Bacau
Willy 2001 Bacau – Pambac Bacau
CFR Pascani – CS Bujorii Târgu Bujor
Ceahlaul II Piatra Neamt  – FC Cetate Suceava
Aerostar Bacau – FC Bârlad
CF Braila  – Cetatea Târgu Neamt


Intră acum și în grupul de