VIDEO Aeroportul Suceava a lansat prima reclamă pentru noile curse regulate


Intră acum și în grupul de

Aeroportul Suceava a lansat, vineri, odată cu intrarea în sistemul de rezervări bilete pentru cursele TAROM pentru cursa Bucureşti-Suceava-Bucureşti a reclamei pentru această cursă.

Preşedintele CJ Suceava, Cătălin Nechifor, i-a mulţumit maestrului Mircea Drăgan, regizorul filmului BD la Munte şi la Mare, filmat în 1971, pentru faptul că a permis să fie folosite secvenţe din acest film pentru promovarea curselor regulate de pe Aeroportul Internaţional „Ştefan cel Mare” Suceava.

Aeroportul Suceava a fost modernizat printr-un proiect cu finanțare europeană prin Programul Operațional Transporturi 2007-2013.

Tarom a anunţat că programul actual de zbor cu curse luni şi joi cu plecare la 12.20 şi aterizare la 13.30 pe Suceava şi decolare de pe Suceava la 13.55 şi aterizare pe Bucureşti la ora 15.10 va fi suplimentat începând de la 1 martie 2016.

Astfel, în perioada 1 martie-28 octombrie 2016, respectiv programul de vară al companiei, zborurile spre Suceava vor fi zilnice cu over-night.

Astfel, de la 1 martie 2016 cursele vor pleca din Bucureşti duminică, luni, marţi, miercuri şi joi la ora 21.20 şi vor ateriza pe Suceava la ora 22.30.

De la aceeaşi dată, decolările vor fi de pe Suceava luni, marţi, miercuri, joi şi vineri la ora 5.55 cu aterizare pe Bucureşti la ora 7.10.

Aeroportul Internaţional Suceava a fost redeschis, în data de 25 octombrie, după ce a fost modernizat printr-un proiect cu finanţare europeană.


Intră acum și în grupul de