Fotbal. Liga a IV-a – Cetatea II defileaza !


Intră acum și în grupul de

Avântul Todiresti – Cetatea II Suceava-Arbore 1 – 3 (1 – 0)
Daca ar fi fost în programul unei agentii de pariuri meciul ar fi înregistrat cu siguranta o cota imensa, 1 la pauza, 2 la final. Si dupa aceasta etapa formatia satelit a Cetatii a ramas cu punctaj, 15 puncte în 5 etape. Gazdele s-au tinut bine în primele 45 de minute, jucând de la egal la egal cu valorosii lor adversari, reusind chiar deschiderea scorului, în minutul 5 prin Stefancu, care a speculat o eroare a aparatorilor adversi. Scorul s-a mentinut favorabil gazdelor pâna în minutul 50, atunci când juniorul Cetatii, Dovalciuc, a înscris golul egalizator. Un minut mai târziu, acelasi Dovalciuc avea sa marcheze si golul 2 al oaspetilor. Scorul final a fost stabilit de fundasul  Turliuc în minutul 68. Au evoluat formatiile:
 Avântul: Bordianu – Tcaciuc, Savut, Târnovan, Stefancu, Rotarr, Balint, Vlad, Bejenar, Seserman, Cajvanean. Au mai intrat: Taran, Cobeli si Avramutoaiei.
Cetatea II: Constantin – Ov. Ciobanu, Cerlinca, Turliuc, Martinescu, Apetri, Florescu, Dovalciuc, Razlog, Ignatescu, Crisu. A mai intrat: Patache.

CS Gura Humorului – CS Juventus II Falticeni 1 – 2 (0 – 1)
În derbiul etapei, elevii lui Teo Murariu nu au reusit sa se impuna în fata mult mai tinerilor adversari de la Juventus II. Condusi de pe margine de Bogdan Anton si Marius Lup, fotbalistii de la Juventus II în rândul carora au evoluat si câtiva jucatori de la prima echipa (Mihai, Sava, Dumistracel, Ailenei, Constantin, Fl. Pânzariu sau Pantea) au câstigat meciul la capatul unui joc destul de echilibrat. Scorul a fost deschis de Adi Pânzariu în minutul 19. Falticenenii au ramas în inferioritate numerica dupa eliminarea lui Zaremba pentru un fault dur. Egalarea a venit în minutul 79 cân Poienari a marcat dar oaspetii au reusit golul victoriei prin Blaga, cu 5 minute înainte de finalul partidei. O victorie importanta pentru Juventus II care tine aproape de Cetatea II în clasamentul Ligii a IV-a. Ambitia din teren a oaspetilor s-a vazut si la buzunarul arbitrului Catalin Ariciuc din Suceava, care le-a aratat acestora nu mai putin de 6 cartonase galbene. Urmeaza Comisia de Disciplina. Au evoluat echipele:
CS Gura Humorului: P. Negrea – Dascalu, Cocar, Cainari, Ionita, Neagoe, Grosu, Tanasa, Bernic, Gafita, Piticariu. Au mai evoluat: D. Negrea si Poienari.
Juventus II: Mihai – Sava, Dumistracel, Ailenei, Constantin, A. Pânzariu, Fl. Pânzariu, Zaremba, Tomescu, Vrabie, Pantea. A mai intrat Blaga, Suman, Cozma si Cara.

CSM Bucovina Radauti – Rapid CFR Suceava 3 – 1 (0 – 0)
A fost un rezultat surpriza. Feroviarii suceveni se afla la cel de-al doilea esec din acest campionat dupa ce în prima etapa au pierdut cu 3-4 pe terenul celor de la Flacara Rosie Udesti. În partida de la Radauti, oaspetii au jucat cu trupa completa, au ratat câteva bune ocazii de gol în prima parte a meciului iar în repriza a doua s-au vazut condusi cu 3-0 dupa câteva grave greseli defensive. Pentru radauteni au înscris pe rând, într-un interval de 10 minute,  Apostol (65), Pintescu (73) si Grosu (75). Golul de onoarea al rapidistilor a fost marcat de Bejinariu în minutul 87. Înfrângerea de la Radauti îi duce pe suceveni pe locul 4 al clasamentului si distanta fata de prima clasata este deja de 6 puncte. Au evoluat formatiile:
CSM Bucovina: Luca – Lavric, Ilisoi, Cojocari, Levitchi, Pasa, Surdu, Apostol, Grosu, Pintescu, Zaharia. Au mai intrat: Sorodoc si Marteniuc.
Rapid CFR: Avram – Sevaciuc, Clim, Pânzaru, Huluba, Stamate, Ciobanu, Spatar, Tudoreanu, Romaniuc, Burlacu. Au mai intrat: Bejinariu si Raut.

Zimbrul Siret – Flacara Rosie Udesti 8 – 0 (3 – 0)
Victorie fara drept de apel a siretenilor. Aflati în zona inferioara a clasamentului, fotbalistii de la Zimbrul au fortat victoria si le-a iesit aproape totul pe teren. Meciul a început cu o surpriza neplacuta pentru gazde, delegatii echipei oaspete contestând înainte de meci nu mai putin de 6 jucatori din „11”-le gazdelor pentru lipsa unei fotografii actualizate pe carnetele de legitimare. Toti cei 6 care au depasit junioratul, unii în urma cu un altii cu doi, ar fi trebuit sa aiba pe carnet fotografii actualizate. Antrenorul Zimbrului nu a mai introdus pe niciunul din cei sase jucatori contestati pe teren (Soiman – 1988, Trofin – 1987, Harasemiuc-1987, Tablan – 1987, Platon – 1986 si Tcaci – 1987), unde au figurat ce a mai ramas din vestiarul echipei gazda. Chiar si asa, cu o ambitie mult mai mare, jucatorii de la Zimbru Siret s-au impus cu 8-0. Scorul a fost deschis înca din minutul 2, când „spiridusul” Ciustea (1.60m !!!) l-a învins cu un lob de exceptie pe portarul Bidalan. Tot Ciustea a marit scorul la 2-0 în minutul 28, iar 7 minute mai târziu Pârlog, un alt jucator de execptie al gazdelor, a marcat pentru 3-0. Acesta a fost si scorul înregistart la pauza. În minutul 48, juniorul Lucian Luchian a ridicat scorul la 4-0 si au urmat 15 minute de dominare a oapetilor care au avut câteva ocazii monumentale de singur cu portarul (Mangiuc de doua ori!!). Putea fi o rasturnare de scor dar cei care au marcat în continuare au fost tot gazdele. Surubaru (70), Pârlog (75), Maftei (76). Scorul final a fost stabilit de Constantin Luchian în minutul 88, acesta fiind tatal juniorului Lucian Luchian. Au evoluat formatiile:
Zimbrul: Bejinariu – Herman, Melniciuc, Sabau, Maftei, L. Luchian, Olaru, Surubaru, Ciustea, Pârlog, Obagiuc. A mai intrat C-tin Luchian.
Flacara Rosie: Bidalan, Cojocariu, V. Bai, Buziuc, Ostrovan, Giosu, Manghiuc, Ciubotariu, Roman, Tunea, Fl. Bai. Au mai jucat: Cernescu si Martolea.


Intră acum și în grupul de