Polițiștii suceveni au aplicat aproape 700 de amenzi, în valoare de 190.000 de lei, în weekend


Intră acum și în grupul de

La nivel național, în perioada 30 octombrie – 1 noiembrie, polițiștii au desfăşurat  activităţi pentru creşterea gradului de siguranţă publică şi diminuarea riscurilor de accidente rutiere. Totodată, a fost acordată o atenţie sporită identificării persoanelor care nu respectă legislaţia şi normele instituite în zona trecerilor la nivel cu calea ferată, conducătorilor de atelaje cu tracţiune animală sau care conduc sub influenţa băuturilor alcoolice.

politist control

„Poliţiştii din cadrul Serviciului de Poliţie Transporturi Suceava au acordat o atenţie sporită prevenirii accidentelor rutiere generate de nerespectarea legislaţiei privind regimul trecerii la nivel cu cale aferată. În acest sens, au fost organizate acţiuni pentru depistarea celor care încalcă legislaţia incidentă, fiind aplicate 23 de sancţiuni în valoare de 2.410 lei”, se arată într-un comunicat al Poliției Județene.

Potrivit sursei citate, în weekend, la nivelul judeţului Suceava au fost prezenţi în teren 432 de poliţişti, dintre care 103 poliţişti rutieri, 312 de ordine publică şi 17 poliţişti din cadrul Serviciului Transporturi.

În total, polițiștii au constatat 13 infracţiuni, au reţinut 30 permise de conducere şi au retras 8 certificate de înmatriculare.

Totodată, polițiștii au aplicat 663 de amenzi în valoare de 189.966 lei.

 


Intră acum și în grupul de