„Bucovina Înaripată”, loc de comemorare a victimelor din Colectiv


Intră acum și în grupul de

Sucevenii nu au rămas indiferenți de cumplita tragedie din București, nici luni, în cea de-a treia zi de doliu național, oamenii au continuat să depună flori și lumânări în memoria victimelor de la Clubul Colectiv, la monumentul „Bucovina Înaripată”, din centrul municipiului.

lumanari altar (1)

După ce duminică seara câțiva zeci de tineri care s-au mobilizat pe Facebook s-au strâns în Piața Steagurilor, au aprins lumânări, s-au rugat și au ținut un moment de reculegere, pe tot parcursul zilei de luni sucevenii au trecut și-au oprit preț de câteva minute la monumentul dedicat eroilor și martirilor.

Asemenea tinerilor de duminică seara, sucevenii au venit cu flori și candele, mișcați profund de drama din clubul bucureștean.

lumanari altar

Tot luni, președintele Consiliului Județean Suceava, Cătălin Nechifor, a anunţat într-o conferinţă de presă că din informaţiile existente, o tânără originară din Rădăuţi, Andreea Popescu, este printre răniţii din Clubul Colectiv din Bucureşti şi că starea acesteia este stabilă.

Nechifor a mai spus că persoanele care doresc să doneze sânge trebuie să se programeze pentru a nu supraaglomera Centrul de Transfuzii Suceava.

 


Intră acum și în grupul de