Tânăr cu BMW a băut cu prietena lui şi a trecut în viteză cu maşina prin Vama Siret. Cei doi au fost prinşi după o urmărire


Intră acum și în grupul de

Un tânăr ucrainean de 23 de ani este cercetat de poliţie pentru trecerea ilegală a frontierei şi conducerea unui autoturism în stare de ebrietate.

masina vama2

Tânărul şi-a luat prietena, în vârstă de 18 ani, în maşină, un BMW cu numere de Bulgaria şi după ce au băut alcool, au decis să ajungă în România.

Poliţia de frontieră a informat că  în noaptea de duminică spre luni a intrat în PTF Siret, pe sensul de intrare în ţară, un autoturism marca BMW, cu număr de înmatriculare specific Bulgariei, şi după ce a ajuns pe artera de control, şoferul autoturismului nu a oprit şi a continuat deplasarea în viteză, fără a mai opri pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, intrând astfel ilegal pe teritoriul României.

Poliţiştii de frontieră au început urmărirea autovehiculului folosind semnalele acustice şi luminoase, reuşindu-se blocarea maşinii după aproximativ 300 de metri, iar cele două persoane din autoturism au fost reţinute.

După ce au fost legitimate, s-a stabilit că şoferul este cetăţeanul ucrainean Nikolai M., de 23 ani şi pasagerul din maşină este  Daniela L. de 18 ani, din Ucraina.

Deoarece amândoi miroseau a alcool, a fost solicitat un echipaj din cadrul Poliţiei oraşului Siret pentru testarea cu aparatul etilotest, rezultatul fiind pozitiv.

Cei doi au fost duşi la sediul sectorului în vederea continuării cercetărilor.

În acest caz sunt efectuate cercetări pentru trecere frauduloasă a frontierei de stat, iar şoferul mai este cercetat şi pentru conducere pe drumurile publice a unui autovehicul având o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.

 


Intră acum și în grupul de