Trei persoane aflate într-o căruță au fost rănite după ce o autoutilitară s-a izbit în atelaj


Intră acum și în grupul de

Trei persoane din comuna Mălini au fost rănite după ce o autoutilitară s-a izbit în căruța în care se aflau. Accidentul a avut loc marți, în jurul orei 18, în afara comunei Cornu Luncii.

caruta

Poliția Județeană a informat că evenimentul rutier a avut loc după ce un bărbat de 42 de ani, din comuna Mălini, care conducea o autoutilitară, a intrat în coliziune față-spate cu un atelaj hipo condus de un bărbat de 75 de ani, din comuna Mălini.

Polițiștii au menționat faptul că atelajul nu era echipat corespunzător pentru circulația pe timp de noapte și se deplasa în aceeași direcție cu autoutilitara.

„În urma accidentului, a rezultat rănirea gravă a unei femei de 44 de ani și ușoară a conducătorului atelajului hipo și a unei alte femei de 35 de ani, din comuna Mălini, toți din atelajul hipo”, au informat reprezentanții Poliției Județene.

Polițiștii ajunși la locul accidentului i-au testat pe cei doi bărbați implicați în accident cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ pentru bărbatul de 42 de ani și de 0,03 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul bărbatului de 75 de ani.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

 


Intră acum și în grupul de