Patru focuri de armă la frontiera cu Ucraina. Polițiștii au descoperit țigări de aproape 100.000 lei


Intră acum și în grupul de

Polițiștii de frontieră din cadrul PF Brodina au fost nevoiți să tragă patru focuri de armă, după ce au observat mai multe persoane care transportau către interiorul ţării colete voluminoase în care se aflau țigări de contrabandă.

tigari

Ofiţerul pentru relaţii publice de la Poliţia de Frontieră Suceava, comisar-şef Ilie Poroch-Seriţan, a declarat că polițiștii au depistat, miercuri, în apropierea frontierei de stat mai multe persoane suspecte pe care le-au somat prin voce să se oprească.

Întrucât respectivele persoane și-au continuat deplasarea, poliţiştii de frontieră au tras patru focuri de avertisment în plan vertical, iar în acel moment bărbaţii au abandonat coletele şi s-au retras pe teritoriul statului vecin.

Comisarul-şef a precizat că imediat au fost nunţate şi autorităţile de frontieră ucrainene despre eveniment, la fața locului fiind descoperite patru colete în care se aflau 9.790 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană.

„Ţigările, în valoare de 97.900 au fost ridicate în vederea confiscării iar în continuare se fac verificări în vederea identificării persoanelor implicate şi luării măsurilor legale ce se impun”, a declarat comisarul-şef Ilie Poroch-Seriţan.

 


Intră acum și în grupul de