Bărbat din Vicovu de Sus, încătuşat după ce a devenit agresiv cu poliţiştii care l-au prins beat la volan şi cu permisul suspendat

O patrulă din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Marginea, a oprit pentru control în noaptea de joi spre vineri, pe DN 2E, în comuna Horodnic de Sus, un autoturism înmatriculat în străinătate, condus de un bărbat de 59 de ani, din oraşul Vicovu de Sus.

„Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorului auto i s-a solicitat să fie testat cu aparatul etilotest, însă acesta a refuzat, devenind recalcitrant și având un comportament agresiv, motiv pentru care, a fost încătușat și condus la sediul Poliției municipiului Rădăuți, unde a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, a refuzat recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemie”, arată Poliţia Judeţeană Suceava.

catuse 2

Sursa citată precizează că în urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române, polițiștii au constatat faptul că, bărbatul are suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, deoarece în data de 15 iunie a.c. a condus pe drumurile publice un autovehicul neînmatriculat.

În cauză s-a întocmit dosar penal, care va fi soluţionat procedural.