Viceprimarul Lucian Harșovschi a propus mutarea panoului publicitar de pe faţada Centrului Cultural „Bucovina”


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul municipiului Suceava, Lucian Harșovschi, a inițiat un proiect de hotărâre pentru mutarea panoului publicitar de pe fațada Centrului Cultural „Bucovina” pe un suport special amenajat, în lateralul clădirii dinspre strada Dragoș Vodă.

cinematograf

„Recent au fost finalizate lucrările de renovare și amenajare a Centrului Cultural Bucovina, însă numeroși cetățeni s-au arătat deranjați de faptul că ecranul publicitar de pe fațada clădirii nu se potrivește cu aspectul acesteia. Mai mult, panoul la care facem referire obturează unele dintre ferestrele clădirii”, se arată în expunerea de motive a proiectului de hotărâre depus de  viceprimarul Lucian Harșovschi.

El a menționat că ecranul era prevăzut în proiectul de renovare ințial, dar nu a putut fi mutat anterior recepționării lucrării.

Potrivit proiectului de hotărâre, panoul ar putea fi mutat, în condițiile în care va fi aprobat în Consiliul Local, pe un suport amplasat la colțul dinspre Colegiul Național „Ștefan cel Mare”, cu ecranul spre sensul giratoriu.

Proiectul a fost avizat de secretarul municipiului Suceava, Ioan Ciutac, și urmează să intre în dezbare în ședința de Consiliu Local de la finele acestei luni.

 


Intră acum și în grupul de