Bărbat din comuna Izvoarele Sucevei reținut pentru activități de contrabandă și nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din satul Bobeica, comuna Izvoarele Sucevei, este cercetat pentru colectarea, deţinerea, producerea, transportul, depozitarea, predarea, desfacerea şi vânzarea unor bunuri ce trebuie plasate sub un regim vamal, cunoscând că acestea provin din contrabandă, dar și pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

contrabanda tigari colete

Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc au dispus în cursul zilei de vineri, 13 noiembrie, punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de Dorel Mihai Mehno, după ce joi, în urma unor percheziții domiciliare au fost descoperite mai multe bunuri.

Potrivit procurorilor, la domiciliul inculpatului au fost descoperite 12.018 pachete de ţigări de provenienţă extracomunitară, precum şi 950 de cartuşe de armă letală de diferite calibre.

De asemenea, au mai fost găsite un aparat de vedere pe timp de noapte marca Pulsar, o lunetă marca Viper Optisan, două cutii pentru staţii de emisie-recepţie cu cartea tehnică, 5 cutii pentru încărcătoare staţii emisie-recepţie fiecare având cartea tehnică, suma de 4.035 euro și o staţie de emisie-recepţie marca Baofeng.

Față de Dorel Mihai Mehno a fost luată măsura reţinerii pe o perioadă de 24 de ore începând cu data de 13 noiembrie 2015, de la ora 01.00.

Tot vineri, bărbatul a fost prezentat cu propunere de arestare preventivă în faţa Judecătorului de Drepturi şi Libertăţi din cadrul Judecătoriei Câmpulung Moldovenesc.

 

 


Intră acum și în grupul de