Tânăr din Vatra Dornei cercetat pentru contrabandă, după ce a fost prins de polițiști cu aproximativ 500 de pachete de țigări


Intră acum și în grupul de

Un tânăr în vârstă de 22 de ani, din municipiul Vatra Dornei, s-a ales cu un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de contrabandă, după ce a fost prins de polițiști transportând 500 de pachete de țigări.

tigari in roti masina (2)

Potrivit IPJ Suceava, în cursul zilei de sâmbătă, un echipaj de poliție l-a oprit pe tânăr, pe DN 17, pe raza comunei Pojorâta.

„În urma controlului interiorului autoturismului, poliţiştii au identificat 500 pachete de ţigări de provenienţă extracomunitară şi fără timbru de accizare, pentru care nu existau documente de proveniență”, au informat reprezentanții Poliției.

Tânărul le-a declarat oamenilor legii că a cumpărat țigările din Bazarul Suceava cu scopul de a le vinde în localitatea de domiciliu.

Mașina pe care o conducea tânărul a fost indisponibilizată la sediul poliției, iar țigările în valoare de 5.500 lei au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

 


Intră acum și în grupul de