Incendiu violent, în toiul nopții, la o gospodărie din Rădăuți


Intră acum și în grupul de

Un incendiu violent a izbucnit în noaptea de duminică spre luni, la gospodăria unui bărbat din municipiul Rădăuți, pompierii intervenind cu patru autospeciale pentru stingerea flăcărilor. Pompierii au dat drept cauză probabilă de izbucnire a incendiului efectul termic al curentului electric generat de un conductor electric defect sau neizolat corespunzător.

incendiu marginea (1)

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, plt.adj. Alin Găleată, la sosirea echipajelor ardea acoperişul unei construcţii corp comun şi o parte din acoperişul casei, existând pericolul de propagare la întreaga locuinţă şi la două gospodării aflate în imediata apropiere.

După aproximativ patru ore de luptă cu flăcările, pompirii au reușit să stingă incendiul, în urma acestuia fiind mistuite acoperişul şi planşeul anexei corp comun, aproximativ 80 de metri pătraţi din astereala acoperişului casei, circa 5 tone de furaje şi alte bunuri.

De asemenea, s-au degradat pereţii portanţi ai anexei şi 50 de metri pătraţi de învelitoare din tablă de la casă și au pierit doi cai de rasă şi un mânz.

„Din fericire, nu s-au înregistrat victime omeneşti, iar pompierii au salvat 8 cai de rasă, precum şi casa proprietarului şi cele două gospodării învecinate”, a declarat plt.adj. Alin Găleată.

 


Intră acum și în grupul de