Constănțean lăsat fără permisul de conducere, după ce a fost surprins cu 109 km/h pe DN 17


Intră acum și în grupul de

Polițiștii suceveni au reținut permisul de conducere al unui bărbat în vârstă de 34 de ani, din județul Constanța, care a fost surprins de aparatul radar circulând cu viteză.

permis conducere

Potrivit Poliției Județene, constănțeanul se deplasa în cursul zilei de duminică, 15 noiembrie, DN 17, când radarul l-a surprins cu viteza de 109 km/h.

„Șoferul a fost sancţionat contravenţional şi i s-a reţinut permisul de conducere în vederea suspendării”, au declarat reprezentanții Poliției Județene.

IPJ Suceava a mai arătat că în zilele de 14 și 15 noiembrie polițiștii rutieri au organizat şi desfăşurat o acţiune pe raza județului pe linia combaterii excesului de viteză.

Cu această ocazie au fost constatate trei infracţiuni rutiere şi au fost aplicate 319 sancţiuni contravenționale în valoare de 102.915 lei, din care 191 pentru nerespectarea regimului legal de viteză.

De asemenea, au mai fost reţinute 11 permise de conducere din care 8 pentru viteză și 3 pentru depăşiri neregulamentare, iar 3 certificate de înmatriculare au fost retrase.

 


Intră acum și în grupul de