Fotbal. Campionatul Municipal – Municipalul la concurenta cu Champions League


Intră acum și în grupul de

Miercuri, 19 septembrie, s-a dat startul în cea mai populara competitie fotbalistica a municipiului. În aceasta întrecere sunt angrenati o mare parte dintre fostii jucatori ai Sucevei dar si cei care iubesc fotbalul si îl practica în continuare cu aceeasi placere, indiferent de vârsta. Este un campionat destinat fotbalistilor amatori dar în care evolueaza de la an la an tot mai multi jucatori profesionisti.
Scopul campionatului Municipal ramâne în principal petrecerea timpului liber prin miscare într-un cadru sportiv dominat de fair-play.
În editia din acest an s-au înscris 14 echipe (lista este deschisa în continuare!!): Eurolines Suceava, Consuc, TPL, Adistal, Ambro, Interconti, Revine, Omniasig, Florconstruct, Victoria, FC Scheia, Adria, Adicost, Lesie&Bun.
Respectând traditia, editia 2007-2008 a fost deschisa de o partida în care a evoluat campioana en-titr,  Revine.
De la ora 20 au jucat:

REVINE – LESIE & BUN 7 – 1

A fost un meci frumos în care experimentata echipa a lui Iliuta Trandafir s-a desfasurat asa cum a vrut si la capatul careia campionii au învins cu 7-1, gratie golurile marcate de Ciobanu, Trandafir, David si Gucianu.
De partea cealalta, Lesie&Bun este o echipa tânara, în formare si care mai are nevoie de ceva timp pentru omogenizare. Au jucat formatiile:
Revine: Tauteanu – Lavric, Gucianu, Podariu, N. Grosu, V. David, I. Trandafir, Ov. Ciobanu, V. Romascanu, M. Juncanaru.
Lesie: D. Vasile – D. Andrei, Bunduc, Lesenciuc, Frasina, Bordeianu, Volosciuc, Bejenaru.

De la ora 21 au jucat:
OMNIASIG – ADICOST 5 – 1
A fost un joc foarte disputat, între doua echipe ambitioase care s-au luptat mult pentru a obtine victoria. A învins echipa mai experimentata, alcatuita din fotbalisti care joaca în aceeasi formula de câtiva ani. Desi au pierdut la un scor mare, despre cei de la Adicost vom mai auzi. Au evoluat:
Omniasig: Brandis – I. Marciuc, Jitareanu, Golea, Ciotina, Muntean, Codina, Dârtu, Rîsca.
Adicost: D. Ene – Mihaila, Baitan, Manoliu, Morariu, Sîrbu, Manole.

Partidele au fost arbitrate de experimentatul cavaler al fluierului, Vasile Tacu. Observatorul competitiei: Dan Pârgaru.


Intră acum și în grupul de