Primăria Fălticeni a organizat „Ziua curăţeniei de toamnă”

 

Primăria municipiului Fălticeni a  organizat, vineri, „Ziua curăţeniei de toamnă”.

Acţiunea a fost coordonată de Direcţia Tehnică din cadrul instituției şi s-a derulat cu sprijinul unităţilor de învăţământ, al Şcolii Militare de Subofiţeri de Jandarmi „Petru Rareş” şi al Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Suceava.

Potrivit primarului municipiului Fălticeni, Cătălin Coman, au fost salubrizate şi igienizate spaţiile verzi din cartierele de locuinţe, parcuri, cursuri de apă, zone pietonale.

ecologizare_1

Primăria Fălticeni gestionează activitatea de salubrizare în municipiul Fălticeni, dar încercăm să responsabilizăm şi comunitatea locală. De aceea, primăvara şi toamna, organizăm zile de curăţenie generală. Ne bucurăm că instituţiile de învăţământ şi-au arătat şi de această dată disponibilitatea de a participa la acţiunile de ecologizare, atitudine pe care am dori să o avem şi din partea altor instituţii.  Apreciem în egală măsură sprijinul elevilor jandarmi şi al Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Suceava”, a declarat Coman.

El a mai precizat că acţiunea a pus accent pe colectarea selectivă a deşeurilor: hârtie/cartoane, PET-uri, doze de aluminiu, deşeuri feroase.