Gheorghe Flutur este considerat vinovat pentru blocajul de posturi in administratia publica din tara


Intră acum și în grupul de

Secretarul de stat în MIRA, Liviu Radu, a declarat, vineri, la Suceava într-o conferinta de presa ca la MADR se desfasoara un proiect de restructurare cu asistenta europeana. Acesta a afirmat ca la acest minister nu s-a întâmplat nimic pâna în 2006 si ca blocajul de posturi în administratia publica din tara în anul 2006 a fost determinata de întârzierile de angajari din sectorul MADR. Liviu Radu a afirmat ca în 2005 trebuiau angajati opt mii de persoane pentru agentiile de plati, iar la începutul anului 2006 nu era nici un angajat. Acesta a mai spus ca Gheorghe Flutur a venit în Guvern aproape plângând sa solicite posturi.

„Solutia a fost blocarea posturilor în toata administratia publica româneasca”, a spus Liviu Radu. În opinia secretarului de stat acuzele privind lipsa de preocupare a Guvernului pentru atragerea fondurilor structurale sunt nefondate.

Acesta a spus ca România se afla pe locul trei în ceea ce priveste procesul de aprobare a programelor operationale sectoriale, dar a recunoscut ca sunt întârzieri la Fondul pentru Dezvoltarea Agriculturii, determinate de lipsa de preocupare a fostului ministru Gheorghe Flutur, dar ca acestea vor fi recuperate.


Intră acum și în grupul de