Acasă Actualitate Gheorghe Flutur este considerat vinovat pentru blocajul de posturi in administratia publica...

Gheorghe Flutur este considerat vinovat pentru blocajul de posturi in administratia publica din tara


Intră acum și în grupul de

Secretarul de stat în MIRA, Liviu Radu, a declarat, vineri, la Suceava într-o conferinta de presa ca la MADR se desfasoara un proiect de restructurare cu asistenta europeana. Acesta a afirmat ca la acest minister nu s-a întâmplat nimic pâna în 2006 si ca blocajul de posturi în administratia publica din tara în anul 2006 a fost determinata de întârzierile de angajari din sectorul MADR. Liviu Radu a afirmat ca în 2005 trebuiau angajati opt mii de persoane pentru agentiile de plati, iar la începutul anului 2006 nu era nici un angajat. Acesta a mai spus ca Gheorghe Flutur a venit în Guvern aproape plângând sa solicite posturi.

„Solutia a fost blocarea posturilor în toata administratia publica româneasca”, a spus Liviu Radu. În opinia secretarului de stat acuzele privind lipsa de preocupare a Guvernului pentru atragerea fondurilor structurale sunt nefondate.



Acesta a spus ca România se afla pe locul trei în ceea ce priveste procesul de aprobare a programelor operationale sectoriale, dar a recunoscut ca sunt întârzieri la Fondul pentru Dezvoltarea Agriculturii, determinate de lipsa de preocupare a fostului ministru Gheorghe Flutur, dar ca acestea vor fi recuperate.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version