Aproape 800 de poliţişti suceveni vor fi la datorie în minivacanţa de 1 Decembrie


Intră acum și în grupul de

Pentru menţinerea unui climat de ordine şi siguranţă publică la nivelul tuturor localităţilor, Poliția Județeană Suceava a informat că aproape 800 de poliţişti vor fi la datorie în minivacanţa de 1 Decembrie.

politie campanie informare centura (1)

Astfel, în perioada 28 noiembrie – 1 decembrie 2015, vor fi mobilizați 470 poliţişti de ordine publică și 235 din structurile rutiere şi investigaţii criminale.

De asemenea, în perioada minivacanţei de 1 Decembrie toate grupele Serviciului de Acţiuni Speciale vor acționa pentru prevenirea şi descurajarea faptelor antisociale, 28 de luptători SAS urmând să asigure intervenţia la evenimente.

În ceea ce privește zonele în care vor avea loc evenimente de 1 Decembrie, Poliția anunță că vor fi organizate 310 patrule auto şi 50 de patrule pedestre.

„În perioada 28 noiembrie – 1 decembrie, vor acţiona zilnic 12 autospeciale de poliţie rutieră cu aparate radar, 60 de poliţişti rutieri fiind prezenţi pe drumurile judeţene, naţionale şi europene pentru a se asigura că sucevenii şi turiştii beneficiază de o călătorie fără evenimente rutiere”, au informat reprezentanți Poliției Județene.

Potrivit acestora, principalele drumuri naţionale şi europene pe care vor acţiona aparatele radar sunt DN2, DN17, DN2E şi DN 2H. (Mihaela Tcaciuc)

 


Intră acum și în grupul de