VIDEO Mii de suceveni la concertele Hara, Saragossa Band şi Sandra


Intră acum și în grupul de

Festivitățile organizate la Suceava de Ziua Națională a României s-au încheiat marți seara, în centrul municipiului reședință de județ, cu un spectacol extraordinar susținut de Sandra și trupe Saragossa Band și Hara.

În ciuda vremii neprietenoase, pe un vânt foarte puternic, aproximativ cinci mii de suceveni, adolescenți, dar și persoane trecute de prima tinerețe, s-au simțit bine, au cântat și au dansat pe ritumurile retro.

Spectacolul de 1 Decembrie a început pe esplanada Casei de Cultură încă de la ora 14.00, pe scenă evoluând interpreți locali de muzică populară. Seara, îndrăgita trupă Hara i-a colindat pe suceveni, spectacolul fiind unul foarte apreciat.

Distracția a continuat pe ritmurile Saragossa Band, artiștii germani având o prestație excepțională, publicul aplaudându-i îndelung pe melodii precum „Rasta Man”, „Sun of Jamaica” sau „Long long”.

Mult așteptata artistă Sandra, regina muzicii disco din anii ’80, le-a oferit sucevenilor un spectacol de zile mari, timp de o oră ea i-a încântat cu piesele ce au consacrat-o, „Maria Magdalena”, „Infinite Kiss” sau „In the heat of the night” fiind doar câteva.

Până să urce pe scenă, cântăreața de origine germană le-a urat sucevenilor „La mulți ani!”, de Ziua Națională, și a discutat cu președintele Consiliului Județen Suceava, Cătălin Nechifor. (Mihaela Tcaciuc)

 

 

 


Intră acum și în grupul de