PNL se viseaza castigator


Intră acum și în grupul de

Organizatia PNL Suceava îsi propune sa devina cea mai importanta forta politica din judet, sau cel putin sa egaleze scorul pe care îl a obtine PSD în judet. Anuntul a fost facut, duminica, la Câmpulung Moldovenesc, de vicepresedintele organizatiei judetene, Mihai Aurel Steiciuc. El a declarat în cadrul Delegatiei Permanente Teritoriale a PNL Suceava ca, printr-o buna organizare, liberalii suceveni vor putea obtine un scor electoral foarte bun.

El a mai spus ca PNL Suceava are sanse sa obtina între 15 si 30 de procente la viitoarele alegeri, în functie de rata de participare la turul de scrutin. Vicepresedintele liberal a aratat ca fiecare din cei aproape zece mii de membri de partid din judet va putea convinge, pe parcursul campaniei electorale, cel putin zece persoane, sa voteze PNL, situatie care ae conduce la obtinerea scorului amintit.

„PNL Suceava, printr-o buna organizare, putem ajunge, daca nu primul partid din judet, cel putin la egalitate cu PSD care este cotat ca având cea mai mare baza electorala. PSD, desi nu are rezultatele PNL are o buna organizare”, a precizat Steiciuc. El a mai aratat ca fiecare membru de partid trebuie sa actioneze concertat pentru a fructifica fiecare vot ce poate fi atras pentru PNL.


Intră acum și în grupul de