Medicii dentişti suceveni vor participa la un al doilea tur de scrutin pentru alegerea conducerii CMD Suceava


Intră acum și în grupul de

Medicii dentişti suceveni au participat, miercuri, la primul tur de scrutin organizat pentru alegerea structurilor de conducere ale Colegiului Medicilor Dentişti Suceava şi, întrucât nu a existat cvorumul legal, de două treimi din numărul total al membrilor cu drept de vot, urmează să se desfăşoare un al doilea tur de scrutin.

Colegiul Medicilor Stomatologi Suceava

 

Primul tur al alegerilor s-a desfăşurat, miercuri, între orele 8,00 şi 16,00, la sediul Colegiului Medicilor Dentişti, pe lista candidaţilor pentru alegerea membrilor Consiliului Judeţean al acestui for fiind înscrişi 17 medici dentişti, iar pe lista candidaţilor pentru alegerea reprezentanţilor în Adunarea Generală Naţională a Colegiului Medicilor Dentişti din România sunt înscrişi tot 17 candidaţi.

Potrivit Comisiei Electorale a Colegiului Medicilor Dentişti Suceava, la turul de scrutin de miercuri s-au prezentat 72 din cei 284 de membri cu drept de vot ai Colegiului Medicilor Dentişti Suceava, iar în lipsa cvorumului legal de două treimi din numărul total al membrilor cu drept de vot, va fi organizat un al doilea tur de scrutin.

Cel de al doilea tur al alegerilor se va desfăşura în cursul zilei de 5 decembrie, între orele 8,00 şi 16,00, la sediul CMD Suceava.

În prezent, Colegiul Medicilor Dentişti Suceava numără 419 membri, din care 284 sunt membri cu drept de vot.


Intră acum și în grupul de