Eurocandidatul sucevean Catalin Nechifor refuza sa raspunda atacurilor din partea TSD Iasi


Intră acum și în grupul de

Candidatul PSD Suceava pentru Parlamentul European, Catalin Nechifor, nu vrea sa înceapa o polemica pe tema ocuparii locului cinci de pe lista partidului pentru aceste alegeri dupa ce vicepresedintele PSD, Gheorghe Nichita, primar al Iasului si presedintele TSD Iasi, Catalin Ivan, au transmis o scrisoare de protest conducerii centrale a PSD în care arata ca Iasul a fost uitat în favoarea Sucevei.

Pe blogul personal http://www.catalinnechifor.blogspot.com/, Nechifor a aratat ca duminica a fost sunat pentru a da o reactie la ceea ce declarau Nichita Ivan si a aratat ca nu da nici o declaratie sau vreo reactie pentru ca nu e genul de om care sa-si atace propriul partid sau parte din partid desi era incriminat.

Seful PSD Iasi, l-a atacat pe presedintele PSD, Mircea Geoana într-o scrisoare de protest unde a aratat ca  sunt preferati pe aceste liste diversi colegi doar pe criterii subiective, care tin de anumite preferinte personale.

Potrivit lui Nichita, „cireasa de pe tort” a reprezentat-o concursul organizat de TSD care oferea câstigatorului un loc eligibil pe euroliste, iar competitia interna a fost câstigata de suceveanul Catalin Nechifor, locul secund revenind ieseanului Catalin Ivan. Ivan a spus ca a contestat rezultatele competitiei, dar ca asteapta „resemnat” raspunsul care ar urma sa vina pe 16 octombrie. „Daca Iasul nu se vede de la Bucuresti, cum ar fi ca nici Bucurestiul sa nu se mai vada de la Iasi”, a spus Gheorghe Nichita.

Nechifor precizeaza ca acel concurs TSD a fost jurizat de reprezentanti din mass media centrala, ca reprezentantii PSD din juriu nu au avut drept de vot si ca locurile au fost ocupate, în ordine de Catalin Nechifor (SV), Catalin Ivan (IS), Cosmin Necula (BC), Daniel Barbulescu (OT), Lucian Ungur (BH) si Catalin Voiculescu (DJ).

Nechifor considera ca în partid învatat sa câstige, dar si sa piarda amintind ca în 2004, a cedat locul unei tinere colege pentru a merge în Parlamentul României si considera ca a facut o buna alegere. „Acum, în 2007, ma “bat” pentru a obtine un scor cât mai mare pentru PSD la Parlamentul European, important este ca vocea social democratiei românesti sa fie o voce puternica si ascultata, atât în grupul PES, cât si în plenul parlamentar”, a conchis Nechifor.


Intră acum și în grupul de