Sucevenii scapa de stresul eliberarii cazierului judiciar


Intră acum și în grupul de

Toate sediile politiilor din municipiile si orasele judetului Suceava au anuntat ca sunt pregatite pentru a putea elibera pe loc cazierul judiciar, sistemul urmând sa fie functional dupa ce acestea vor obtine accesul la baza de date a Centrului national de administrare a bazelor de date privind evidenta persoanelor din cadrul Ministerului de Interne (MIRA).

Prefectul judetului Suceava, Orest Onofrei, a anuntat, luni, ca sucevenii îsi vor putea obtine cazierul judiciar de la politiile din toate municipiile si orasele judetului deoarece au fost realizate toate conditiile de infrastructura necesare. El a spus ca trebuie obtinut accesul la baza de date a Centrului national de administrare a bazelor de date privind evidenta persoanelor, motiv pentru care a cerut sprijin MIRA si Secretariatului General al Guvernului pentru a primi aceasta aplicatie. El a aratat ca astfel Suceava va fi primul judet din tara în cazierul judiciar sa se poate obtine pe loc în toate orasele.

“Astfel se va rezolva o problema importanta pentru populatie, oamenii nemaifiind nevoiti sa vina pâna la Suceava pentru cazier”, a mai spus prefectul judetului.


Intră acum și în grupul de