Acasă Actualitate Sucevenii scapa de stresul eliberarii cazierului judiciar

Sucevenii scapa de stresul eliberarii cazierului judiciar


Intră acum și în grupul de

Toate sediile politiilor din municipiile si orasele judetului Suceava au anuntat ca sunt pregatite pentru a putea elibera pe loc cazierul judiciar, sistemul urmând sa fie functional dupa ce acestea vor obtine accesul la baza de date a Centrului national de administrare a bazelor de date privind evidenta persoanelor din cadrul Ministerului de Interne (MIRA).

Prefectul judetului Suceava, Orest Onofrei, a anuntat, luni, ca sucevenii îsi vor putea obtine cazierul judiciar de la politiile din toate municipiile si orasele judetului deoarece au fost realizate toate conditiile de infrastructura necesare. El a spus ca trebuie obtinut accesul la baza de date a Centrului national de administrare a bazelor de date privind evidenta persoanelor, motiv pentru care a cerut sprijin MIRA si Secretariatului General al Guvernului pentru a primi aceasta aplicatie. El a aratat ca astfel Suceava va fi primul judet din tara în cazierul judiciar sa se poate obtine pe loc în toate orasele.



“Astfel se va rezolva o problema importanta pentru populatie, oamenii nemaifiind nevoiti sa vina pâna la Suceava pentru cazier”, a mai spus prefectul judetului.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version