Bărbat din Vatra Dornei pus sub control judiciar după ce a furat mai multe bunuri din casa unei femei


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 46 de ani, din Vatra Dornei, a fost pus sub control judicar pentru 60 de zile, după ce în urma unei percheziții la domiciliul acestuia au fost găsite mai multe bunuri furate din casa unei femei.

perchezitii 7

IPJ Suceava a informat că în cursul zilei de vineri, 4 decembrie, în baza unui mandat emis de Judecătoria Vatra Dornei, echipe de polițiști din Vatra Dornei au efectuat o percheziție domiciliară la locuința unui bărbat de 46 ani din localitate.

Potrivit sursei citate, pe parcursul acestui an, bărbatul a pătruns în mod repetat în locuința unei femei de 43 de ani, din municipiul Vatra Dornei, plecată la muncă în străinătate, folosindu-se de o cheie potrivită.

Astfel, el a sustras aparatură electronică, unelte, articole de îmbrăcăminte și de uz casnic.

„În urma percheziției domiciliare, polițiștii au identificat o parte din bunurile reclamate ca sustrase din locuința femeii, care au fost restituite părții vătămate”, se arată într-un comunicat al IPJ Suceava.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore pentru comiterea infracțiunii de furt calificat, fiind încarcerat în arestul I.P.J. Suceava, după care, a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei, care a dispus prin ordonanță măsura preventivă a „controlului judiciar” pe o perioadă de 60 de zile.(Mihaela Tcaciuc)


Intră acum și în grupul de