Scandal într-un bar din Fălticeni iscat de un client care a smuls un glob din bradul de Crăciun


Intră acum și în grupul de

Administratorii unui bar din Fălticeni au fost luați la bătaie de patru clienți aflați sub influența alcoolului, în urma unui scandal izbucnit în local.

tendinte brad 2014 - 2015 (5)

Poliția Județeană a informat că duminică, în jurul orei 23.00, în bar a intrat un grup de patru tineri care au consumat băuturi alcoolice, iar la plecare, unul dintre ei a smuls un glob din bradul ornamental amenajat în interior, fiind atenționat de administratorii localului.

Astfel, s-a iscat un scandal, cei patru tineri lovindu-i pe administratorii barului, un bărbat de 38 de ani şi o femeie de 36 ani, ambii din municipiul Fălticeni, după care s-au urcat într-un autoturism şi au plecat.

„În urma activităților întreprinse de polițiști, cei patru agresori cu vârste între 19 și 20 de ani, toți din comuna Bogdănești au fost identificați pe raza municipiului Fălticeni”, se arată într-un comunicat al IPJ Suceava.

Potrivit sursei citate, polițiștii au stabilit faptul că unul dintre tineri a condus autoturismul fără a poseda permis de conducere, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o alcoolemie de 0,29 mg/l alcool pur în aerul expirat.

„În cauză s-a întocmit dosar penal față de cei 4 agresori sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, iar faţă de tânărul de 20 de ani și sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul fără a poseda permis de conducere, ce va fi soluţionat procedural”, se mai arată în documentul citat. (M.T.)


Intră acum și în grupul de