Indivizi din Vicovu de Sus, condamnați la închisoare pentru vătămare corporală, reținuți miercuri de polițiștii suceveni


Intră acum și în grupul de

Doi bărbați, unul de 39 de ani, iar altul de 54 de ani, din Vicovu de Sus, condamnați la închisoare pentru vătămare corporală, au fost reținuți și introduși în arestul Poliției Județene în cursul zilei de miercuri.

retinere politie arest mascat

Potrivit IPJ Suceava, la nivelul Poliției orașului Vicovu de Sus s-a organizat miercuri o acţiune pentru punerea în executare a unor mandate în care erau implicați trei bărbați, din localitate, condamnați pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală.

Doi dintre ei, unul 29 de ani și unul de 39 de ani, au fost condamnați la șase luni de închisoare, iar altul, de 54 de ani, la trei luni de închisoare.

„La nivelul Poliției orașului Vicovu de Sus s-au dispus măsuri investigative şi s-a constituit o echipă operativă în vederea identificării și reținerii acestor persoane,  ocazie cu care s-a reușit localizarea și reținerea bărbaţilor de 39, respectiv 54 de ani”, se arată într-un comunicat al IPJ Suceava.

Sursa citată a precizat faptul că tânărul de 29 de ani a fost încarcerat într-o închisoare din străinătate. (Mihaela Tcaciuc)

 


Intră acum și în grupul de