Individ trimis în judecată după ce a înșelat un dornean cu aproape 16.000 lei


Intră acum și în grupul de

Un bărbat a fost trimis în judecată, în stare de libertate, pentru săvârşirea infracţiunii de „înşelăciune”, după ce în cursul anului trecut a luat aproape 16.000 lei de la dornean, promițându-i că îi va schimba tabla de la locuință.

bani

Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava l-au trimis în judecată pe Matei Gabor după ce la începutul lunii aprilie a anului trecut s-a înțeles cu un bărbat din municipiul Vatra Dornei să-i schimbe tabla de la locuinţa pe care o deţine pe strada Oborului.

Inculpatul a primit un avans în valoare de 3.000 de lei de la fiul părţii vătămate, după care, împreună cu alte trei persoane, s-a deplasat la locuința clientului pentru a desfăşura lucrările.

Cei patru muncitori au fost cazaţi la locuinţa bărbatului, însă după câteva zile, întrucât vremea nu era favorabilă, Matei Gabor a motivat că pleacă împreună cu echipa să cumpere materialele necesare pentru efectuarea lucrării, sens în care i-a solicitat clientului suma de 12.858 lei.

La două zile după ce a primit banii, Gabor a revenit la locuinţa clientului său, spunându-i că este în trecere spre Suceava, de unde urmează să achiziţioneze tabla, timp în care echipa sa de muncitori a încărcat în maşină sculele cu care veniseră iniţial pentru efectuarea lucrărilor.

Ulterior, inculpatul nu a mai revenit pentru a finaliza lucrările şi nu i-a mai răspuns persoanei vătămate la telefon.

Procurorii suceveni au menționat că numitul Gabor Matei nu a putut fi audiat în calitate de suspect şi nici în calitate de inculpat, stabilindu-se că este plecat din ţară. (Mihaela Tcaciuc)

 

 


Intră acum și în grupul de