Suceava Noastră: Ion Lungu mătură încă un vis frumos al sucevenilor şi îl transformă în coșmar!


Intră acum și în grupul de

Asociaţia Suceava Noastră consideră că primarul Ion Lungu a spulberat încă un vis frumos al sucevenilor, cel privind câştigarea titlului de Capitală Culturală Europeană pentru anul 2021, după ce comisia de preselecţie nu a inclus municipiul Suceava între oraşele selectate pentru finală, acestea fiind Baia Mare, Bucureşti, Timişoara şi Cluj Napoca.

Vă prezentăm integral comunicatul transmis de iniţiatorul Suceava Noastră, Dan Ioan Cuşnir.

echipa suceava capitala europeana a culturii 2021Maturoiul

 

„Suceava Capitală Culturală Europeană – un vis frumos transformat de către Ion Lungu în coşmar. Suceava nu avea cum să câştige această competiţie, atâta timp cât delegaţia a fost condusă de către Ion Lungu. Cine este Ion Lungu? Ce ştie el să facă? Ce abilităţi de comunicare are? Ce ştie Ion Lungu despre persuasiune şi despre transmiterea către juriu a unor emoţii pozitive?

Sibiul, când a câştigat titlul de Capitală Culturală Europeană, deşi primarul la acea vreme era Klaus Iohannis, a fost reprezentat de către Constantin Chiriac, directorul Festivalului de Teatru de la Sibiu, un nume cu greutate la nivel naţional şi internaţional.

Suceava a fost reprezentată de către „măturoi”. Vi-l puteţi închipui pe Constantin Chiriac sau pe Klaus Iohannis dând cu măturoiul în cel mai jalnic şi populist mod posibil prin oraş? Dar pe Ion Lungu, vi-l puteţi închipui susţinând un proiect cultural în faţa unor specialişti?

Ion Lungu crede că se pricepe la toate, de la cultură la termoficare, de la sport la fluidizarea traficului rutier, de la învăţământ la deszăpezire, de la flori la parcări, de la administraţie la măturat, etc. De fapt, în aceşti 12 ani, ne-a demonstrat că nu se pricepe la mai nimic pentru că a trântit toate proiectele importante ale Sucevei.

Ion Lungu a trântit toate proiectele care trebuiau să îi facă pe Suceveni să fie mândri! Ion Lungu a atentat în permanentă la demnitatea sucevenilor!

Ion Lungu, în loc să îşi ceară scuze de la Suceveni pentru această nouă umilinţă, are tupeul să spună că „iese cu capul sus, pentru că nu a cheltuit mult”.

Cât costă mândria Sucevenilor, domnule Ion Lungu?

Cât costă demnitatea Sucevenilor, domnule Ion Lungu?

Pentru că încă un vis frumos al Sucevenilor a fost transformat în coşmar, va trebui să ne luăm oraşul înapoi! Pas cu Pas!”, se arată în comunicatul semnat de

Dan Cușnir, iniţiator Suceava Noastră


Intră acum și în grupul de