Aproape 22.000 de pachete de țigări găsite de polițiștii de frontieră suceveni într-un autoturism de teren abandonat


Intră acum și în grupul de

Polițiștii de frontieră suceveni fac cercetări pentru depistarea unor persoane implicate în activități de contrabandă, după ce în cursul zilei de vineri au fost găsite aproape 22.000 de pachete de țigări într-un autoturism de teren abandonat.

 

Ofiţerul pentru relaţii publice de la Poliţia de Frontieră Suceava, comisar-şef Ilie Poroch-Seriţan, a  declarat faptul că pe timpul unei misiuni de supraveghere și control la frontiera de stat, lucrători din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră din Rădăuți au descoperit, în apropierea frontierei de stat, un autoturism de teren abandonat în care se aflau mai multe colete cu țigări de proveniență ucraineană.

„S-a luat măsura conducerii autoturismului încărcat cu țigări la sediul poliției de frontieră, unde în urma inventarierii s-a constatat că este vorba de 21.900 pachete țigări, în valoare de 219.000 lei”, a spus comisarul-şef Ilie Poroch-Seriţan.

El a mai arătat că autoturismul de teren, marca Grand Cherokee, în valoare de 6.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul poliției de frontieră până la finalizarea cercetărilor. (Mihaela Tcaciuc)


Intră acum și în grupul de