24 de percheziții, în județul Suceava, pentru destructurarea unei grupări infracţionale specializate în infracţiuni economice. Prejudiciul este de peste un milion de euro


Intră acum și în grupul de

În această dimineaţă, peste 50 de poliţişti ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, sub coordonarea procurorilor din cadrul D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Suceava, au efectuat 24 de percheziţii pentru destructurarea unei grupări infracţionale specializate în infracţiuni economice. Potrivit Poliției Județene, prejudiciul cauzat bugetului de stat este de peste un milion de euro.

perchezitii politisti (1)

„Persoanele în cauză sunt bănuite că, în perioada 2014 – 2015 ar fi comis infracţiuni de  evaziune fiscală, spălare de bani, bancrută frauduloasă, fals, în domeniul producţiei, procesării, transportului, depozitării şi comercializării produselor din alcool şi derivaţilor acestor produse”, se arată într-un comunicat al Poliției Județene.

Sursa citată a arătat că percheziţiile au fost desfăşurate de poliţişti de investigaţii criminale şi de la acţiuni speciale ai IPJ Suceava. Mai mult, la activităţi au participat şi specialişti din cadrul Direcţiei Generale Antifraudă Fiscală şi inspectori vamali din cadrul Direcţiei Generale a Vămilor, iar suportul de specialitate a fost asigurat de S.R.I. (Mihaela Tcaciuc)

 


Intră acum și în grupul de