Fotbal. Liga a IV-a » Prisaca marcheaza pentru „satelit” » Juventus II Falticeni – Minerul Iacobeni Ciocanesti 4 – 2


Intră acum și în grupul de

Juventus II Falticeni – Minerul Iacobeni Ciocanesti 4 – 2 (2 – 1)

Falticenenii raman printre protagonistele actualei editii de campionat in timp ce Minerul a dovedit ca are forta doar in meciurile de pe teren propriu. Juventus II a obtinut un succes in urma caruia se mentine in plasa liderului, Cetatea II. Vladimir Prisaca, fostul atacant al Cetatii a deschis scorul pentru gazde in minutul 16 iar dupa opt minute Razvan Ivan a restabilit egalitatea. Falticenenii au intrat in avantaj la cabine dupa golul aceluiasi Prisaca, in minutul 32. In mitanul secund jocul s-a echilibrat dar in minutul 75, juniorul Vali Gramada a punctat pentru 3-1.  Finalul a fost incins, Vrabie marcand pentru 4-2, in minutul 82 iar oaspetii au inchis tabela prin Razvan Ivan, in prelungiri. Au jucat:

Juventus II: Arteni – Sava, Dumistracel, D. Munteanu, Grigoriu, Fl. Panzariu, Zaremba, Tomescu, Constantin, Prisaca, Ciocirlan. Au mai evoluat: Gramada, Bijec, Vrabie si Cara.

Minerul: I. Moldovan – C. Ciocan, Pisdeli, R. Ivan, Avasilchioaie, Dascalu, Arseniuc, Berechea, Tomiuc, Frunza, Hodis. Au mai intrat Ujica si S. Ciocan.

„Padurarii” doborati de „feroviari”

Foresta Moldovita – Rapid CFR Suceava 0 – 4 (0 – 2)

Meci castigat fara probleme de elevii lui Bogdan Tudoreanu singura necunoscuta din aceasta intalnire fiind diferenta de goluri cu care s-au impus oaspetii. Pentru echipa gazda incep sa apara problemele in subsolul clasamentului. De partea cealalta, ceferistii sucevenii tin aproape de fruntea clasamentului, obiectivul echipei fiind promovarea in Liga a IV-a. In minutul 80 al partidei, Valentin Nitu si Iulian Bejinariu de la Rapid CFR Suceava au primit cartonasul rosu pentru faulturi mai tari. Feroviarii si-au asigurat inca de la pauza un avantaj de doua goluri prin lui Bejinariu (12) si Lucian Burlacu (45). In repriza a doua gazdele si-au marcat un autorgol prin F. Ungureanu (63) iar scorul final au fost stabilit in ultimul minut de juniorul V. Murariu. Au evoluat formatiile:

Foresta: Capra – Vizitiu, Gramus, Paduraru, Popovici, Coca, Ariton, I. Ungureanu, Ene, Ghiorghiasa, Nitu. Au mai intrat: F. Ungureanu, Petrescu, Zancu si Ailincai.

Rapid CFR: Pascal – M. Ciobanu, Sevaciuc, V. Murariu, Spatar, Huluba, Romaniuc, Stamate, Burlacu, Bejinariu, Turineac. Au mai evoluat: C. Munteanu, Raut si Panzaru.  

„Dubla” lui Cocar a fost decisiva

CS Gura Humorului – Unirea Boroaia 2 – 1 (1 – 0)

A fost un meci foarte echilibrat in care humorenii au deschis scorul prin Razvan Cocar in minutul 40 si au avut apoi momente grele in fata unui adversar care nu a incetat nicio clipa sa-si joace sansele. Fotbalistii de la Unirea au gresit insa, in aparare, cu patru minute inainte de fluierul final al arbitrului si, acelasi Cocar a realizat dubla. Tabela a fost inchisa in prelungurile partidei de reusita lui Vasiliu.  Au jucat:

CS Gura Humorului: Nergrea – Neagoe, Piticariu, Bernic, Cocar, O. Cainari, Ionita, Tanasa, Gafita, Beleca, Grosu. Au mai intrat: A. Macovei, D-tru Negrea, Poienari, Bulexa.

Unirea: Apetri – Tanasa, Anania, Rusu, Raduica, Bigu, Gaman, I. Tanasa, Nistor, Vasiliu, Mihaila. Au mai evoluat: Vicu si Cristea.  

Dorna face scorul campionatului

CSM Dorna Vatra Dornei – Avintul Todiresti 9 – 0 (5 – 0)

Zi neagra pentru elevii lui Neculai si Costica Grosu, care au inceput numaratoare golurillor in minutul 9 si au terminat-o in minutul 90. Dornenii s-au dezlantuit si au reusit scorul campionatului. Sarabanda golurilor a fost deschisa D. Bostan in minutul 9, acesta realizand chiar hattrick-ul dupa ce a mai punctat in minutele 22 si 60. La pauza scorul avea sa fie 5-0 dupa ce, pentru gazde au mai inscris Cobzaru (15), Szekely (31) si Vizitiu, cu cinci minute inainte de intrarea la vestiare. De remarcat atmosfera de sportivitate in care s-a jucat meciul, arbitrul central aratand un singur cartonas galben.

In partea a jocului, dornenii au aratat aceeasi pofta de gol si Cobzaru a mai marcat de doua ori, in minutele 56 si 79. Scorul final a stabilit de Kasper in minutul 90. Asadar, doua hattrick-uri semnate de D. Bostan si Cobzaru. Au jucat:

Dorna: I. Marolicaru – Szekely, Melinte, Fl. Marolicaru, Tifui, Vizitiu, Nemes, Boanches, Atofanei, Cobzaru, D. Bostan. Au mai intrat: Olaru, Stan si Kasper.

Avintul: Bordianu – Tcaciuc, Simion, Tirnovan, Iuga, Balint, I. Ceanu, Lazar, M. Ungureanu, Buburuzan, A. Ungureanu. Au mai jucat: Mocanu, Palamariu si Cobeli.   

Sorodoc si Ichim au adus victoria radautenilor

Bucovina Radauti – Zimbrul Siret 4 – 1 (2 – 0)

Evolutii oscilante pentru ambele formatii in acest debut de campionat. S-au intalnit doua echipe care in trecut au evoluat si la nivelul celui de-al treilea esalon fotbalistic al tarii. S-au impus gazdele care au prestat un joc mai eficient. Dupa numai 10 minute Sorodoc a deschis scorul in favoare gazdelor. Acelasi jucator avea sa majoreze diferenta de pe tabela de marcaj, cinci minute mai tarziu, stabilind totodata si scorul cu care s-a intrat la vestiare. In partea a doua a meciului, scorul a devenit 3-0 prin reusita lui Ichim (59). Oaspetii au marcat in minutul 70 prin Melniciuc si se parea ca partida va fi relansata dar atat au putut. Mai mult, in ultimul minut, acelasi Ichim a inchis tabela, scorul final fiind 4-1. Au evoluat formatiile:

Bucovina: Luca – Marteniuc, Ilisoi, Slavnicu, Cojocari, Surdu, Sorodoc, Grosu, Ichim, Zaharie, Pintescu. Au mai intrat: Casandra si Onutu.

Zimbrul: Bejenariu – Zus, Olaru, Tablan, Melniciuc, Herman, Platon, Maftei, Soiman, Harasemiuc, L. Luchian. Au mai jucat: Sabau si C-tin Luchian.  

„Set alb”

Bradul Putna – Flacara Rosie Udesti 6 – 0 (4 – 0)

Gazdele s-au „descarcat”, inscriind de sase ori, dar se pare ca in poarta oaspetilor s-a aflat mijlocasul Ostrovan. Infrangere fara drept de apel a udestenilor. In urma acestu succes, Bradul isi consolideaza pozitia in prima jumatate a clasamentului. Pentru echipa din Putna au marcat Romega (9, 31), Ionesi (32, 69), Ostrovan (53-autogol) si Luca (62). Au jucat echipele:

Bradul: Zubas – Muntean, Luca, Puha, Isopescu, Tugui, Romega, Biru, Busuioc, Turcan, Ionesi. Au mai intrat: Georgescu si Cretan.

Flacara Rosie: Ostrovan – M. Bai, Cojocariu, Geosu, Manghiuc, Mlesnita, Tunea, Cernescu, Ciubotariu, Flutur, Roman. Au mai intrat: Buziuc si Sofian.  

4 goluri si 3  marcatori de 124 de ani!

Bucovina Badeuti – CSO Viitorul Liteni 4 – 0 (2 – 0)

Bucovina Badeuti isi continua parcursul bun din ultimele etape si ocupa un surprinzator loc sase in clasamentul Ligii a V-a. In intalnirea cu „lanterna rosie” , CSO Viitorul Liteni, „copiii” lui Vichente Popescu au marcat inca din debut, in minutul 2, prin  Nistor Bodirlau (40 de ani!!). Nicolae Cotoara (39 ani!!) a majorat scorul in minutul 32. In repriza a doua, Bodirlau a realizat „dubla” in minutul 64, scorul final fiind stabilit de Dan Nistor (35 ani) in minutul 75. Au jucat:

Bucovina: Dumitriu – Gh. Tatar, David, Rosu, V. Gavriuliuc, M. Gavriliuc, L. Gavriuliuc, Bodirlau, Petrescu, Cotoara, Nistor. A mai intrat Cazac.

Viitorul: Maniliuc – Dascalu, Roata, Prodan, Babolea, Ichim, Sofian, Popescu, Ilascpa, Mancas, Balan. Au mai intrat: Roman, Beleu, Parasca si Ciubotaru.  

Clasament

1. Cetatea II Sv-Arbore 9 8 0 1 28-11 24p

2. Dorna Vatra Dornei 9 7 0 2 36-13 21p

3. Rapid CFR Suceava 9 7 0 2 27-11 21p

4. CS Gura Humorului 9 7 0 2 22-6 21p

5. Juventus II Falticeni 9 6 2 1 21-6 20p

6. CSM Bucovina Badeuti 9 5 0 4 12-13 15p

7. CSM Bucovina Radauti 9 5 0 4 16-19 15p

8. Bradul Putna  9 4 2 4 19-12 14p

9. Florconstruct Patrauti 9 3 2 5 20-17 11p

10. Unirea Boroaia  9 3 2 5 18-21 11p

11. Minerul Iac. Ciocanesti 9 3 1 5     16-27 10p

12. Zimbrul Siret  9 3 0 6 23-22 9p

13. Foresta Moldovita  9 2 2 5 6-13 8p

14. Flacara Rosie Udesti 9 2 0 7 8-32 6p

15. Avantul Todiresti  9 1 1 7 16-30 4p  

16. CSO Viitorul Liteni 9 0 0 9 4-33 0p 


Intră acum și în grupul de