Un bărbat întins pe carosabil a fost accidentat mortal la Mălini


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 56 de ani, din comuna suceveană Mălini, a murit duminică seara, după ce a fost călcat de o mașină. Victima se afla întinsă pe carosabil, iar după producerea accidentului șoferul și-a continuat deplasarea.

pieton accidentat mortal

Potrivit Poliției Județene, accidentul a avut loc în jurul orei 18.35, pe ulița „Dispensarului” din comuna Mălini, bărbatul de 56 de ani fiind grav lovit. El a fost transportat la spital, însă în jurul orei 21.25 a decedat.

În urma cercetărilor, polițiștii au identificat autoturismul implicat în accident, acesta fiind abandonat în localitatea Pâraie, cu avarii la partea din față.

Astfel, polițiștii au stabilit faptul că mașina, neînmatriculată, a fost condusă de un tânăr de 22 de ani din localitate.

„Din primele cercetări, vinovat de producerea accidentului se face bărbatul de 56 de ani care se afla întins pe carosabil în condiții de noapte, fără să aibă aplicate pe îmbrăcăminte elemente reflectorizante”, au informat reprezentanții Poliției Județene.

Oamenii legii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „ucidere din culpă”, „conducerea unui autovehicul neînmatriculat” și „părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției”. (Mihaela Tcaciuc)


Intră acum și în grupul de