Acasă Actualitate Doua ore de „spectacol” gratuit in fata sediului Parchetului de pe langa...

Doua ore de „spectacol” gratuit in fata sediului Parchetului de pe langa Judecatoria Suceava


Intră acum și în grupul de

O femeie de 42 de ani, din localitatea sucevena Humoreni si-a iesit miercuri, din fire dupa discutiile purtate cu procurorul care se ocupa de o plângere înaintata  
de aceasta împotriva unui consatean. Nemultumita de cum înainteaza ancheta, Angelica Puiu striga cât o tineau puterile, trântindu-se pe jos, ca „legea tine cu hotii”.
 
Angelica Puiu s-a prezentat, miercuri, la Parchetul de pe lânga Judecatoria Suceava pentru a vedea în ce stadiu se afla dosarul împotriva consateanului Ilie Munga. În plângerea înaintata, femeia îl acuza pe barbat ca i-ar fi batut fetita de doar 11 ani, în mai multe rânduri iar ultima data când a dorit sa-i mai aplice o corectie asemanatoare, copilul a fugit si din neatentie a cazut de pe un pod.
 
Pe de alta parte, procurorii s-au aratat uimiti de gestul sucevencei si nu înteleg aceasta iesire din fire a femeii, Mariana Gretcan – prim procuror al Parchetului de pe lânga Judecatoria Suceava, precizând ca acest caz este în cercetare, fapt ce a fost explicat si Angelicai Puiu. 
Nemultumita de raspuns femeia a ajuns la concluzia ca nimeni nu vrea sa-i faca dreptate iar de aici pâna la cearta a fost doar un pas. Imediat a fost solicitat sprijinul jandarmilor pentru scoaterea acesteia din cladirea Parchetului în vederea continuarii activitatii în liniste.
 
Ajunsa afara, spiritele s-au încins si mai tare, atât jandarmii cât si politistii comunitari sositi la fata locului nereusind pret de aproape doua ore sa o linisteasca pe suceveanca, conditii în care s-a cerut interventia medicilor pentru calmarea ei. Aceasta a fost urcata fortat în ambulanta si transportata la Spitalul Judetean Suceava pentru a primi îngrijirile medicale necesare.

 


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version