Un tânăr din Câmpulung Moldovenesc își va petrece Sărbătorile în arest, după ce a furat două mașini Dacia 1310 pentru a se plimba


Intră acum și în grupul de

Un tânăr în vârstă de 20 de ani, din municipiul Câmpulung Moldovenesc, a fost arestat preventiv, pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 18 decembrie, pentru săvârşirea infracţiunilor de furt în scop de folosinţă şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

furt masina

Potrivit Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc, Bogdan Nicolae Pelinari este acuzat că a furat, în decurs de două zile, două mașini Dacia 1310 cu care s-a plimbat pe raza localității.

Mai întâi, în noaptea de 13 spre 14 decembrie a.c., tânărul a furat o Dacie care era parcată pe o alee în spatele unui bloc de pe strada Gării din municipiul Câmpulung Moldovenesc, și cu toate că nu posedă permis a condus mai bine de doi kilometri prin localitate.

Ulterior, în noaptea de 15 spre 16 decembrie Bogdan Nicolae Pelinari a reuşit să pătrundă prin efracţie într-un alt autoturism marca Dacia 1310, care se afla parcat pe strada Mioriţei din municipiul Câmpulung Moldovenesc. Și de această dată tânărul s-a plimbat pe străzile localității pe o distanță de aproximativ trei kilometri.

Mai mult decât atât, până să spargă cea de a doua mașină, la data de 15 decembrie, inculpatul a sustras dintr-un supermarket din Câmpulung Moldovenesc produse alimentare în valoare de aproximativ 20 lei.

„Cu privire la această faptă, în data de 16 decembrie 2015 a intervenit împăcarea, urmând a se dispune soluţia clasării”, au menționat procurorii.

Bogdan Nicolae Pelinari va ieși din arestul Poliției Județene la data de 16 ianuarie 2016. (Mihaela Tcaciuc)

 


Intră acum și în grupul de