Liberalii vor ca sefii PD ai institutiilor descentralizate, sa laude Guvernul sau sa demisioneze


Intră acum și în grupul de

Sefii de institutii descentralizate sucevene care fac parte din partide care au votat motiunea de cenzura ar trebui ori sa-si prezinte demisia ori sa prezinte public realizarile Guvernului Tariceanu, este de parere presedintele organizatiei municipale PNL Suceava, Angela Zarojanu. Nemultumirea Angelei Zarojanu, exprimata într-o conferinta de presa este aceea ca unii sefi de institutii descentralizate sucevene care sunt si lideri ai PD „se lauda cu realizarile deosebite” pe care le au în institutii, dar nu mentioneaza ca acestea au fost posibile ca urmare a aplicarii politicilor PNL.

Presedintele organizatiei municipale PNL Suceava se întreaba cum vor putea sa duca mai departe politica Guvernului Tariceanu si în acelasi timp sa o critice, fiind lideri politici, si a mai adaugat ca unii ar vrea „sa se salveze” înscriindu-se în PNL.

Pe de alta parte, presedintele organizatiei municipale PD Suceava, Florin Olaru, a declarat ca nu crede ca sefii PD ai institutiilor descentralizate din judet vor lauda realizarile Guvernului Tariceanu, iar daca unii o vor face, situatia va fi analizata de conducerea organizatiei PD.

Lideri ai PD Suceava, printre care presedintele executiv, Adrian Dragan, dar si vicepresedinti ai organizatiei, detin functii de conducere ale institutiilor descentralizate sau deconcentrate în judet.


Intră acum și în grupul de