Cinci mașini implicate într-un accident produs pe Calea Unirii din municipiul Suceava


Intră acum și în grupul de

Un accident în lanț s-a produs în cursul zilei de luni, pe Calea Unirii din municipiul Suceava, cinci mașini fiind avariate.

accident politie

Potrivit Poliției Județene, accidentul a avut loc la ora 13.50, din cauza faptului că șoferul unui microbuz, un bărbat de 43 de ani, din Suceava, nu a păstrat o distanță suficientă în mers. Astfel, microbuzul a intrat în coliziune faţă-spate cu autoturismul condus de o femeie de 40 de ani, localnică, pe care l-a  proiectat în  autoturismul condus în fața sa de un bărbat de 28 de ani, din comuna Adâncata.

În urma impactului, microbuzul a ricoşat pe banda a doua, intrând în coliziune faţă-spate cu autoturismul condus de o femeie de 46 de ani, localnică, acesta fiind proiectat într-un vehicul special pentru curăţarea străzii condus de un bărbat de 29 de ani, din comuna Ipoteşti.

„În urma accidentului a rezultat avarierea celor cinci autovehicule şi vătămarea corporală uşoară a unei minore de 15 ani, localnică, pasageră în microbuz”, se arată într-un comunicat al Poliției Județene.

Toți șoferii implicați în accident au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Polițiștii au deschis un dosar penal ce va fi soluționat procedural. (Mihaela Tcaciuc)

 

 


Intră acum și în grupul de