Fălticeniul se mândrește cu trei noi cetățeni de onoare

Consiliul Local Fălticeni a aprobat în şedinţa ordinară de luni, 21 decembrie 2015, acordarea a trei titluri de ”Cetăţean de Onoare” al Municipiului Fălticeni.

cetateni de onoare falticeni

 Au fost distinși cu acest titlu antrenorii Vasile Avrămia şi Ana Avrămia, coordonatori ai secţiei de canotaj a Clubului Sportiv Şcolar „Nicu Gane”, şi studenta Lorena Davidel, absolventă a Colegiului Naţional „Nicu Gane”.

„Un moment emoţionant, un moment frumos, fiind vorba despre doi colegi cu rezultate deosebite atât pe plan naţional cât şi internaţional. Discutăm despre performanţe şi medalii care ar face invidioasă orice comunitate. Vorbim despre campioni olimpici, mondiali, europeni şi balcanici descoperiţi şi pregătiţi aici la Fălticeni. Ştiu că toate aceste rezultate înseamnă multe ore de muncă, multe zile petrecute pe drumuri, în cantonamente. Faptul că Vasile şi Ana Avrămia sunt recompensaţi, iar valoarea lor este recunoscută la nivel internaţional, face ca titlul de Cetăţean de Onoare să fie pe deplin întemeiat. În cazul Lorenei Davidel, o medalie de bronz la o olimpiadă internaţională spune multe despre valoarea învăţământului fălticenean. Un rezultat deosebit la care se adaugă numeroase distincţii obţinute la nivel naţional. Vreau să le mulţumesc celor trei Cetăţeni de Onoare pentru tot ceea ce au făcut pentru municipiul Fălticeni, apoi să-i încurajăm şi sper din tot sufletul că această distincţie va fi un imbold pentru activitatea viitoare”, a declarat primarul municipiului Fălticeni, Gheorghe Cătălin Coman. (Irina L.)