De Crăciun, peste 300 de polițiști suceveni vor fi la datorie zilnic


Intră acum și în grupul de

În acest an, în perioada 25 – 29 decembrie, peste 300 de poliţişti vor acţiona zilnic, pentru ca zilele de sărbătoare să fie petrecute în siguranţă.

politist masina trafic

„Pentru ca zilele de sărbătoare să se desfăşoare în condiţii de siguranţă, 312 poliţişti vor fi pregătiţi să acţioneze pentru prevenirea şi combaterea oricăror evenimente care pot afecta liniştea cetăţenilor şi să intervină atunci când sunt sesizaţi cu privire la comiterea unor fapte antisociale”, au transmis reprezentanții Poliției Județene.

Potrivit acestora, din totalul poliţiştilor care vor acţiona zilnic, 196 sunt poliţişti de ordine publică, 64 poliţişti de la rutieră şi 52 de la celelalte structuri, respectiv: poliţia transporturi, arme, explozivi şi substanţe periculoase şi luptători de intervenţie rapidă. De asemenea, vor fi constituite şi rezerve de poliţişti în cazul în care vor fi situații speciale.

„În această perioadă, poliţiştii suceveni vor fi la datorie, în slujba comunităţii, pentru asigurarea unui climat de ordine, linişte şi siguranţă publică, astfel încât toţi cetăţenii să îşi petreacă sărbătorile în linişte. În caz de nevoie, nu ezitaţi să apelaţi numărul de urgenţă 112”, se menționează în comunicatul Poliției Suceava. (Mihaela Tcaciuc)

 


Intră acum și în grupul de