Femeia care s-a aruncat cu tot cu fiul ei de cinci ani în fața trenului, la Câmpulung Moldovenesc, a fost trimisă în judecată


Intră acum și în grupul de

Carmen Tatiana Tudurean, în vârstă de 30 de ani, din Câmpulung Moldovenesc, a fost trimisă în judecată pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la violenţă în familie. Ea este acuzată că a acţionat cu premeditare în vederea suprimării propriei vieţi, precum şi a vieţii fiului său în vârstă de cinci ani, aruncându-se în fața unui tren.

tren

Potrivit Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, fapta s-a petrecut la data de 30 septembrie 2015, iar în pofida eforturilor pe care le-a depus conductorul,  locomotiva nu a putut fi oprită.

Astfel, roţile locomotivei trenului Regio 5711 Ilva Mica – Câmpulung Moldovenesc au trecut peste corpurile celor două persoane.

Procurorii suceveni au menționat că în urma incidentului inculpata a suferit un traumatism complex, câte o treime din gamba dreaptă şi din coapsa stângă fiind amputate. De asemenea, și copilul de cinci ani a suferit mai multe traumatisme, iar picioarele i-au fost amputate.

„Chiar în pofida lipsei unei poziţii clare a inculpatei, mijloacele de probă administrate în prezenta cauză au pus în evidenţă faptul că inculpata a acţionat cu premeditare în vederea suprimării suprimarea propriei sale vieţi, precum şi a vieţii fiului său, profitând de starea de vădită vulnerabilitate a persoanei vătămate datorată vârstei”, se mai arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava. (Mihaela Tcaciuc)

 

 


Intră acum și în grupul de