Urmariti penal pentru o „casatorie” falsa


Intră acum și în grupul de

Patru suceveni sunt urmariti penal dupa ce au fost depistati ca au uneltit o falsa casatorie. Potrivit IPJ Suceava s-a dispus începerea urmarii penale fata de P. Gheorghe, de 40 ani, din comuna Horodnic de Jos, pentru savârsirea infractiunii de fals material în înscrisuri oficiale, I. Virgil, de 50 ani si I. Aurel, de 25 de ani, ambii din comuna Horodnic de Sus pentru instigare la fals material în înscrisuri oficiale si B. Marioara, de 28 ani, din comuna Voitinel pentru uz de fals.

În cursul anului 2005, pentru a beneficia de o locuinta în Portugalia unde lucrau,  una din conditii fiind ca ei sa fie casatoriti, I. Aurel a solicitat si obtinut un certificat de casatorie, desi „sotia” B. Marioara se afla în Portugalia.

Aceasta a revenit în România, iar pe data de 5 septembrie 2007 uitând ca certificatul de casatorie este fals a întocmit documentele necesare pentru eliberarea unei carti de identitate, dupa numele de „casatorie”, fiind depistata de catre lucratorii Serviciul Public Comunitar local Radauti. Toate cele patru personaje implicate în falsa casatorie au recunoscut faptele comise.


Intră acum și în grupul de