Peste cinci sute de colindători la Inspectoratul de Poliție Suceava

Peste cinci sute de colindători au trecut pragul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava în perioada 16 – 27 decembrie 2015 şi au adus vestea naşterii Domnului.

colindatori 2

„Zeci de colinde prezentate de copii îmbrăcaţi în costume tradiţionale, dar şi de coruri de preoţi şi studenți au răsunat în instituţia menită să asigure liniştea şi siguranţa cetăţenilor. Poliţiştii i-au întâmpinat pe colindători cu dulciuri şi daruri, şi mai important decât atât, cu bucurie şi satisfacţie”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, comisarul Ionuţ Epureanu.

El a mai arătat că printre cei care au trecut pragul Inspectoratului de Poliție s-au aflat și peste o sută de copii din centre de plasament, case de tip familial sau din familii nevoiaşe.

colindatori 3

„Poliţiştii suceveni le mulţumesc tuturor celor care le-au trecut pragul în această perioadă şi le-au adus sărbătoarea în „casa” lor şi le mulţumesc totodată tuturor sucevenilor pentru responsabilitatea de care au dat dovadă pe parcursul acestor zile, prin respectarea legii ducând la Sărbători în Siguranţă”, a menționat comisarul Ionuţ Epureanu. (Mihaela Tcaciuc)